Den senaste veckan har varit ofantligt intensiv, samtidigt som det varit det mest avslappnande och bra på länge. Sällskap i mångfald från (södra) Sveriges alla hörn och min första konsert på två(!) veckor. Herrejösses.
Har massvis med bilder med varierande snygghetsgrad och de kommer någon gång. Förhoppningsvis inom kort, men jag har ganska så exakt 1020 sidor om ekonomihistoria, fenomenet marknad och Sveriges näringsliv att läsa och memorera tills om en vecka. Och sen en omtenta i Ekonomisk vetenskap & metod tisdagen efter. Så det är kort sagt lite mycket nu, men det kommer nog gå bra. Hur flummigt, diffust och osammanhängade det än må vara.

Fast egentligen skulle ju det här inlägget ägnas åt att offentliggöra att del två i min och Miriams fabulösa spellisteserie äntligen blivit klar. Vi började egentligen med den direkt när del ett var klar, men det rann ut lite i sanden - tills nu då. Det krävdes en reunion för att peppen skulle sätta igång igen och nu är den äntligen klar. Reglerna var ungefär desamma som för den förra, men med artisternas/bandens namn istället för låttitlarna. Och inget om någon tidspress.
Från oss till er: Intellektuellt, pt2
Please do enjoy.

(Vill du även höra den första spellistan går den att hitta här.)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ J.S
2011-02-18 09:09:08 // URL: http://cvrsxxxd.blogg.se/

aww, så söta

▼ Louise
2011-02-18 23:38:07 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag gillade första delen i er intellektuellt-serie!!

Och började precis lyssna på den här (och dog när andra låten började spelas.... Det är soundtracket till Veronica Mars, en serie jag nördat senaste två veckorna...), det låter lovande.Ps. Ni är söta! ds.

▼ aliciasivert
2011-03-08 23:54:04 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Och så tänkte jag bara hälsa att det här är mina favoritbilder. Kära värld vilka godbitar.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER