En hel dag av intensivt informationssamlande. Typ som "Den huministiska/akademiska kritiken mot byråkrati". Eller vilka de tre nyckelfaktorerna som främjat den ekonomiska tillväxten är (aka "de tre i:na"). Eller vad Hecksher-Ohlin-teorin är för något. Och massvis med annat jag förmodligen ändå kommer glömma bort om några timmar. Vilket i sin tur kommer leda till att jag sitter helt nollställd på tentan imorgon bitti.
Turligt nog har jag den roligaste gruppen jag hitills träffat på under den här utbildningen så det gör inget att det är så himla trist och mycket. Dessutom har vi ju föreläsningsanteckningarna vi fått utdelade där läraren stavat bland annat polisen - "policen". Sånt förgyller sannerligen vardagen.

I övrigt upptäckte jag alldeles nyss att en av mina största konsertönskningar, sedan jag missade den förra i November 2006, kommer att gå i uppfyllelse. Sufjan Stevens spelar på Cirkus i Maj. Biljetterna släpps fredag morgon och jag kommer fullkomligt strunta i det faktum att mitt saldo kommer stå på ~800 efter att bara ha betalt räkningar den här månaden.
Det kommer vara värt det.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ Louise
2011-02-23 19:24:55 // URL: http://andvari.blogg.se/

Det enda dumma är.. det är mitt i veckan. Men upptäckte precis att han ska spela i Oslo den sista april = lördag, score! Och jag får sällskap min Zandris så oh..

Bra konsertvår, ja.

▼ Erika
2011-02-23 20:01:07 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Åh nä, är det sant?! Fantastiskt! :D Trodde aldrig att jag skulle få se honom!

▼ Louise
2011-02-23 23:41:28 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv. Vi är födda i fel tid. Men samtidigt, det finns mycket bra musik nu också som är fantastisk att få uppleva live - och vara ung. Slutsats: vi får bygga en tidsmaskin.

Bowie är cool. Och palla att folk dizzaaaar. Så inte okej.Alltsåååååååå, jag ska på konsert i Stockholm den fjärde maj - kan ju inte vara i Stockholm mer än vad jag är här? OCH JAG SKA JU FAKTISKT SE HONOM!! Blaaaaskhi, peppar den här våren så jag blir helt snurrig.VI TRÄFFAS SNART OCH JAG LÄNGTAR SÅ DET INTE KAN VARA SANT.

fasiken vad bäst det ska bli.

ska jag packa ner något särskilt, förresten?

▼ Erika
2011-02-24 00:27:27 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Sv:

Tidsmaskinen är ju helt klart coolast! Fast den skulle samtidigt ställa till en del problem, man skulle ju t.ex. få det svårt att INTE rubba historien, som de så fint filmatiserat i Back to the future tre gånger för mycket.

Hm, jag vet inte, skulle inte teleportören bidra till ett ännu stressigare samhälle? Eller hur tycker du att man skulle använda teleportören, till long-distance eller istället för kollektivtrafik?Underbart UNDERBART u-n-d-e-r-b-a-r-t!! Känns som att jag har missat något, ska han släppa nytt eller gör han bara det här spontant för att göra oss glada?!

Jaa, och CIRKUS också!! Jag menar, det är rätt stort ändå :D

Sådär var det för mig med. Blev tipsad om honom av en kompis, blev störtförälskad, och insåg att han hade varit i Sverige typ veckan innan. Så jäkla surt. Men som du säger, det var ju på Berns så det hade ändå inte funkat, haha!

Ååh kan (förhoppningsvis) kryssa av honom från listan över band och artister jag måste se live sen då <3

▼ Louise
2011-02-25 01:07:24 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv. Jag ska uppfinna en tidsmaskin och bli rikast. En teleoperatör vore också awzm men.. jag tycker om att resa. I alla fall att åka tåg. Särskilt nattåg - bästa grejen.Alltså.. jag KAN men.. jag borde jobba. MEN, ja.. ja. Det fanns bara dåliga platser kvar i Oslo (eftersom jag försov mig imorse och sen glömde att jag skulle köpa biljetter). Men ja.. får se om jag får tag på några bra på Cirkus annars får det nog bli här i Oslo ändå. Vill inte behöva ta ledig för mycket juuuu.

(Men hänga på Debaser med dig minst två gånger i veckan vore bäst. Ska bara bli tjugo först, och skaffa mig en lägenhet och utbildning i Stockholm så är jag all in sen.)Jag kommer vilja stanna för evigt.

Fck that.

Egentligen.

Borde inte börja tycka om andra städer nu när jag bestämt att jag ska till Umeå i höst. grhhh.EN OCH EN HALV ARBETSDAG KVAR, och ungefär två och en halv dag, sen är jag i freaking Stockholm. Tufft.

Måste bara hitta någon som kan skjutsa mig till tåget då det inte går några bussar härifrån innan klockan åtta. VAD ÄR DETTA FÖR STAD????

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER