I lördags hoppade jag på pendeln och möttes en station senare av Erika. Tanken var skivmässa i Solna, men då vi båda är söderortsbor som tycker blotta tanken på norrort verkar skrämmande hade vi bara en ytterst litet aning om vart vi egentligen skulle. Personligen är det enda jag hittar i norrort från pendelstation till Alicia, Helena eller pappas kontor, så när vi skulle leta reda på en bankomat började problemen hopa sig. Efter att halvförvirrat följt skyltar (och fantiserat ihop diverse scenarion om hur vi skulle vara vilsna i en vecka, dokumentera det hela och sedan ha en magnifik utställning där bilderna skulle visa vår förtvivlan samt hur våran psyken gradvis bröts ner av vilsenheten) lyckades vi i alla fall hitta en bankomat och ett Hemköp för inköp av färdkost. Efter en snabb kontroll på kartorna nere i tunnelbanan insåg vi att vi åtminstone var på väg åt rätt håll och befann oss några minuter senare i Solnahallen.

Jag kom in med inställningen: "Okej. Du har inte råd. Får bara köpa en. Kanske två om det är något extra speciellt." Efter att ha gått igenom ungefär en fjärdedel av borden var vi tvungna att ge upp på grund av pengabrist. Tolv vinyler rikare och 240 kronor fattigare vandrade vi tillbaka mot tunnelbanan. Jag med någon sorts ångestblandad lycka och planerade resten av månadens billiga/icke-existerande måltider i huvudet.
Kanonfin dag. Någon dag ska jag bjuda hem dig på semlor. (Eller komma över med ett par.)this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ J.V
2011-02-28 12:39:01 // URL: http://cvrsxxxd.blogg.se/

Det enda syftet med skivmässan är att sälja vinyler, för då kan man ta vilket överpris man vill till coola svenssons. Var där förra året. Köpte inte ett smack, om jag minns rätt. Hittade dock sådant jag redan hade till hutlösa priser. Hade tjänat en hacka om jag sålt mina (:

▼ Rebecca
2011-02-28 13:31:39 // URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/

fint.

▼ Erika
2011-03-01 22:54:42 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Jaaa, kanonfint blev det ju till slut! :D Mmm semlor <3

▼ Louise
2011-03-02 23:43:44 // URL: http://andvari.blogg.se/

"Okej. Du har inte råd. Får bara köpa en. Kanske två om det är något extra speciellt" - jag hör din röst i mitt huvud när jag läser det.

Slutsater av det faktumet:

- Jag har umgåtts mycket med dig senaste dagarna = sant

- Jag saknar dig = sant

- Du är awzm = sant

- Du är snygg = mest santN A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER