I fredags mötte jag upp systra mi (med sin magnifika, egenstickade Beatleshalsduk) på emotrappan - för gamla tiders skull. Vi tänkte ta vara på dagen och åkte ut till Djurgården för att vara lite kulturella. Huvudmålet var Nordiska Museets utsällning Modemakt, men då dess storlek var en besvikelse passade vi på att hälsa på män i badbyxor, dandys, dockskåp och August Strindberg också. Dagens bästa citat korades om flertalet gånger, men jag tror att det landade på lyckotjutet "Khhhppfftiiihaaawooo.. symmetriiiiii!" från min sida och "Den är liksom fyrkantig på ett tjockt sätt" från Alicias.

När våra kulturella bägare började rinna över tog vi oss tillbaka in mot stan för att promenera genom gamla stan och vidare mot söder i jakt på ett nytt fik vi aldrig varit på förut. Stammisställen i alla ära, men man måste ju variera sig lite. (Och kanske hitta nya stammisställen.) Efter en ohyggligt lång promenad i ungefär lika ohygglig snålblåst hittade vi ett litet ställe med underlig planlösning mitt på Hornsgatan och åt hallonpaj och morotskaka under Rolling Stones i guldram. Avslutade dagen i min röra (aka lägenhet) i söderortsmetropolen och lyssnande på The Good, the Bad and the Queen.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ andreas
2011-02-02 17:05:54 // URL: http://popluggen.blogg.se/

sv: .... jag kan knappt "laga" micromat så några recept hittar du inte hos mig... lool :(

▼ andreas
2011-02-02 17:13:18 // URL: http://popluggen.blogg.se/

sv: åh! jag älskar älskar pulvermos hahaha. så gott!!!

▼ andreas
2011-02-02 17:22:23 // URL: http://popluggen.blogg.se/

sv: riktig mos är inte alls lika gott!!! det är äckligt!

▼ Louise
2011-02-02 18:07:43 // URL: http://andvari.blogg.se/

1. Andreas kommentarer! Hhaha, den kille gör mig alltid lika lycklig.

2. Den där modeutställningen LÄT bra, synd att den var en besvikelse, grhh.

3. Jag har jobb i en matbutik - i färskvaruavdelningen! Så idag har jag delat ost, smakat ost, styckat kött (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och ramlat runt i alldeles förstora kläder. Trivs jättebra och har rätt många pass inplanerade närmaste veckan = pepp.

4. Jag minns inte mycket alls från Britta Persson. Febervirrig, ja. Plus att vi satt väl under balkongen, så man såg inte mycket av taket? Men jo.. Södra Teatern är urfiiiint!

▼ Alicia
2011-02-02 21:40:00 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

HAHA jag hade glömt bort citaten! ÅH <3

Fina dagen, det gör vi om! OCH SNART KOMMER LOVISAA :D:D

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER