Biljettångest framför Ticnets hemsida klockan nio på morgonen. Efter "Evenemanget är för tillfället låst för underhåll"-krångel, ångest och allmän fangirlfrustration fick jag till slut tag på dem. I maj händer det.

En snabb titt mot fönstret för att titta vilket väder dagen hade att erbjuda gjorde mig förbryllad då jag såg två stora svarta fläckar mitt på rutan. "Alltså. Nej. Mina rutor må va ra skitiga, men inte så skitiga." tänkte jag och går närmare för att upptäcka att fläckarna egentligen är hål.
Små millimeterstora hål rätt i fönsterrutan. I båda glasen. Nästan helt igenom det innersta.
Ringer omedelbart hyresvärden och säger att jag har hål i mina fönster. Tjejen i växeln låter väldigt förvirrad, men säger ändå att hon ska skriva en felanmälan. Hoppas verkligen hon inte ljög för hon trodde jag var galen.
Det har under dagen uppstått gissningar på vart de kan ha kommit ifrån. Mest intressanta är att någon satt ett pris på mitt huvud, men "tyvärr" var lönnmördaren inte särskilt bra på det han gör. Mest troliga är någon form av luftgevär från random ghettokid (som uppenbarligen har en dödslängtan), men med tanke på vinkeln rakt igenom de båda hålen betyder det att människan i fråga måste stått på taket till kyrkan ~30m bort eller på toppvåningen/taket till boningshuset mitt emot (~120m bort) så vet jag inte riktigt vad jag ska tro.
Det är fortfarande ett mysterium.
Och hyresvärden har fortfarande inte hört av sig underligt nog.

Allmän panik framför datorn då det i mailinkorgen ligger ett meddelande om att jag inte lämnat tillbaka en bok till universitetsbiblioteket. Något som förbryllar mig något oerhört då jag i onsdags kväll lämnat in den direkt till bibliotekarien över disken. Jag gick dit och en trevlig karl hittade den i hyllan, bad om ursäkt för missförståndet och tog bort de ~300kr jag annars skulle få i förseningsavgift.

Ikväll hade jag tänkt se Teitur. Åh, det kommer bli så fint. Speciellt om han spelar Catherine the Waitress, Poetry and Aeroplanes och One and Only.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Louise
2011-02-26 20:21:36 // URL: http://andvari.blogg.se/

Du tecknar/skriver/kladdar fint. Vill också kladda, men jag.. är mest ambitiös. Och saknar en bra penna. VI SKA SE SUFJAN FCKING STEVENS. (är det nu jag ska börja lyssna in mig, btw? får bli efter Noah & the Whale, i så fall).sv: För att klargöra en sak om mig; jag är liksom.. Inte så bra på.. ord. Inte alls egentligen. Stavning är min sämsta grej. Mina bra svenskbetyg fick jag endast pga.. charm?I Umeå finns det.. Björkar. Och västerbottningar som pratar fint, hehehehehhehe. Kommer bli kär i varenda (yngre) kille när jag flyttar dit....

Alltså.. grejen med att jag "bestämt" mig är att.. Jag tror jag vill norrut. Men Luleå är FÖR långt bort, och.. skulle lessna och längta hem. Umeå är lagom långt bort, och verkar vara fint studentigt sådär. Plus att.. Vill(e) inte plugga i Göteborg, Stockholm, Malmö/Lund eller något sånt för ja.. jag gilla(de) inte städerna. MEN NU BARA.. börjar jag tycka om Göteborg, och Stockholm. Förvirrad. För jag har ju halvt lovat att flytta ihop med en vän i Umeå till hösten...JAG HOPPAR AV I FÖRORTEN!!! Klockan 13.18 säger SJ att jag ska vara framme, men.. såg nu att det är ett Intercitytåg (nummer 56) så.. Man ska väl inte hoppas för mycket. Hör av mig när jag passerar Katne (katrineholm <33333) om jag är försenad eller så!DHSGFGHDGFDH. LÄNGTAR. SOM. EN... TOK! Nu ska jag packa! (Och du får låna ut en handduk till mig, för jag orkar inte packa ner en.)

▼ Louise
2011-02-26 20:22:12 // URL: http://andvari.blogg.se/

(Tycker om att vi kommunicerar via kommentarer, och att de alltid blir såååååå fint och bra långa!)

▼ Lisa
2011-02-27 14:04:55 // URL: http://flortunn.blogg.se/

(Det här är helt klart min nya mysblogg.)

▼ rasmus
2011-02-27 15:10:20 // URL: http://nilsrasmus.blogg.se/

jag hade väldigt gärna varit där. jag bor i småland :(

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER