I måndags fick jag en nattgäst i form av Angie som fotade under Stockholm Fashion Week. Hon ängade sisådär tre-fyra timmar framför min laptop med att svära och jämra sig för att den inte mirakulöst förvandlades till hennes iMac medans hon bråkade med vitbalansen hon glömt kontrollera under visningen.
Jag å andra sidan var lugn, sansad och dansade mest obekymrat runt och skrattade åt henne då och då. Pendlade mellan köket för att koka te och göra mitt-i-natten-mackor och vinylspelaren för att leka dj. Gick igenom större delarna av min vinylsamling med allt från Death Cab for Cutie, IAMX och Razorlight till Tears for Fears, Suzanne Vega, Bowie och Harpo.

Imorgon bitti sätter jag mig på ett tåg för åka till Knivsbrunna och hälsa på henne istället. PS3-weekend med en touch av företagsekonomi från min sida och -random skitjobbig gymnasiekurs det snart kommer ett gigantiskt prov på- från Angies.
Tror det blir bra i slutändan ändå.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Erika
2011-02-07 00:32:22 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Åh, hoppas du hade en fin helg!Sv; Hahaha! Visst blev det snäppet bättre och lite vassare med svart? :D

▼ Erika
2011-02-07 00:33:33 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Önskar att jag någon gång kunde komma ihåg allt jag ska säga och hålla mig till en kommentar, men! Tycker att du har fått till en riktigt snygg layout <3

▼ kajsa
2011-02-07 12:27:06 // URL: http://www.aenigma.se

Men.. plåtade din vän för <Rodeo månne?

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER