Idag gjorde jag något som förmodligen kommer koras som Årets lataste grej 2011 - jag tog bussen till skolan. Det kanske inte låter så sensationellt för vem åker inte någon form av transportmedel för att ta sig till sin arbetsplats egentligen? I princip varenda människa. I mitt fall råkar det dock vara så att det är ungefär 650 meter från min ytterdörr till skolområdet.
Och jag tog bussen.
Ja.. precis. Nu förstår ni också.
Inflikar här att det blåste yrande snö i mina ögon och öron och att bussen stannade sådär perfekt precis bredvid mig när jag passerade hållplatserna. Så. Jag kunde inte låta bli. Feel free to judge me och sådär.

Väl framme i högskolebiblioteket tänkte jag utnyttja en jättefiffig grej som kallas för daglån. Dvs, du lånar boken över dagen och lämnar tillbaka den vid disken innan biblioteket stänger. Tänkte igår låna samma bok och kontrollerade på bibliotekets hemsida att den fanns inne, promenerade de ~5 minuterna till skolan och fick veta att "Nej, tyvärr den är utlånad." Någon jävel har alltså PRECIS varit där och lånat den bara minuterna före mig. Blir lite bitter och vandrar surt hem igen. Så, jag gjorde idag ett nytt försök. Kontrollerar på hemsidan, tar mig till biblioteket, frågar i disken och "Nej, tyvärr den är utlånd." Blir bitter och förbannad.
Vad är oddsen för att detta händer med samma bok två dagar i rad egentligen? Sådär precis när jag är på väg att låna den? Någon som är villig och orkar räkna på det? (Alternativt leta reda på vem fa-an det är som spionerar på mig och säger åt folk att springa och låna alla böcker jag kan tänkas vara intresserad av så fort jag äntrar skolgården.)

Imorgon kommer Lovisa. Som på grund av sjukdom hos familjen Sivertsson dissar Alicia i norrort och bor hemma hos mig i söderortsmetropolen fredag och lördag. Vad vi ska göra vet jag inte än, men jag gissar på att det blir ofantligt spexigt.
På söndag kommer bästa Emma upp från Kalmar då hon på måndag ska på intervju för en praktikantplats hos Jarowskij. (Det där produktionsbolaget som spelar in Parlamentet, Solsidan, Fångarna på fortet, etc. Ni vet.) Jag hoppas hon får platsen. För det skulle innebära att hon flyttar upp hit under våren. Har inte ord för hur bra det skulle vara.
Måndag kommer Miriam och stannar till torsdag. Bright Eyes på onsdag och allt det där.

Förstår inte sånt där. Först gör man nästan ingenting varje helg i en hel månad och sen kommer det en hel hög med människor och hälsar på på en och samma gång så man måste göra upp ett mindre schema för att hinna med att träffa alla.
Världen är rätt underlig.

Och mitt hår är typ orange. Orkar inte riktigt göra något åt saken.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Louise
2011-02-10 21:55:47 // URL: http://andvari.blogg.se/

Oranget hår är fint. Vill ha mer oranget hår, mitt är liksom.. för rött.

På sätt och viss är det lite fint, när man får sådana där händelsebomber. Liksom, så det känns att man lever.JAG VILL TRÄFFA DIG SNART. dricka te, äta kaka, (kom vi minns, minns tillbaka) och typ.. spela massa vinyler. Håller tummarna för att ska kunna fara upp till Stockholm en dag eller två innan National - om du verkligen har tid för mig då?(btw var dina sådär en miljon frågor bäst. långa kommentarer = bezt)

▼ Minna
2011-02-14 10:49:15 // URL: http://punkandpoetry.blogg.se/

Måste säga att du är väldigt fin.

▼ Lisa
2011-03-07 11:36:01 // URL: http://flortunn.blogg.se/

Går du på Södertörn då (vem som helst kan ju se att de är Flemingsbergskyrkan du fotat)?

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER