Fredag: Vaknade. Åt frukost. Såg en film. Såg en film till. Låtsades om att boken "Medierna och Moderniteten" inte existerade. Kollade på På Spåret och gjorde en lika strålande insats som vanligt - dvs jag kunde en vanlig fråga och en musikfråga och resten blev ett virrvarr av mestadels förskräckligt dåliga gissningar. Blivit förbannad för att ungarna inte verkar gett upp det där med att skjuta raketer ännu.

Lördag: Av oförklarlig anledning var jag piggare än någonsin vid åtta morgonen. Dammsög hela lägenheten grundligt. Började möblera om, men fick mest ångest och ställde till slut bara upp allt mot väggarna och tänkte att "jag får fixade det senare". Åkte in till stan för att hänga med med vargen och kolla på bio. Narnia var sådär, inte förskräcklig och inte ett mästerverk, utan någonstans mitt emellan. (Ettan är fortfarande bäst)
Väl tillbaka i förorten hade det varma vädret och regnet skapat vad som kan ha varit den största vattenpöl jag någonsin sett. Minst en decimeter djup och ungefär två och en halv meter lång - och det gick inte att gå runt den. Vadade motvilligt igenom med "det är ju bara hundra meter hem sen" i tankarna för att på andra sidan bara inse att jag tappat mobilen i snön på andra sidan pölen. Jaha, en runda till då. Enda gången jag varit blötare om fötterna var när jag och Mirr skulle ta oss tillbaka hem efter vårt köande utanför Annedalskyrkan när vi tänkte se Tallest Man on Earth och Villagers.
Efter en stunds torkande och byte av strumpbyxor begav jag mig till grannhuset för att hälsa på Emma, Jim och Björn. Vi kollade på gamla bilder och youtubeklipp av alla dess slag i flera timmar. Tror klockan var halv tre när jag gick hem.

Söndag: Har inte rört mig så mycket mer än till diskbänken för att städa bort bortglömd disk. Åter igen ignorerat "Medierna och Moderniteten." Undrat vad i hela friden min granne ovanför håller på med. Och, sist men inte minst, dragit vinnaren i utlottningen av Viskningar och Rop.
Då det uppenbarligen endast var fyra personer som tyckte att det bästa popsverige någonsin skapat var något att ha (Skäms på er andra.) bestämde jag mig för att det bästa sättet var att köra "först till tre" i lottdragningen. Efter fem dragningar stod det två-två mellan Louise och Hanna.
Den följande lotten avgjorde och vinnaren blev fina Louise. Grattis!this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Louise
2011-01-09 23:55:40 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag älskar sista-dagarna-av-ledigheten-dagarna. Man blir alltid så.. effektiv. Alltid.Woh! Jag hade tur, för en gångs skull! Vad läskigt. Eller.. jag vet inte. Oh, nu ska jag bli Peggy Lejonhjärtas största fan. Efter dig.

▼ Louise
2011-01-10 00:54:58 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: 1. Adressen är rätt, you super-stalker! Haha. (och ditt "hemliga meddelande-grej" gjorde min kväll. <3)

2. Oh, googlade Sista styverns trappa och det verkar helmysigt! Får bli ett besök där till våren eller sommaren? (:

3.Spam-kommentarer = <3 heh.

▼ Louise
2011-01-10 16:24:52 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv: 1. Slutsats: Jag vill aldrig bli osams med dig, buuhu.

2. It's a date then! Och det finns säkert kanske några fler som gör oss sällskap så kan vi ha värsta... hipster-fashion-pickniken!!Och.. Ja, det är mitt rum. Eller mitt hörn. (jag delar rummet med mina systrar när de här på besök över helgerna (vilket ju inte sker jätteofta men ja)). Mitt förra rum (som min "plastsyster" fick ta över när hon flyttade hem i somras) var.. bäst. Ljuset därinne är F A N T A S T I S K T - 27/7. Och lagom stort och allt. Skulle det varit en lägenhet med kokvrå och toalett hade det varit den ultimata lägenheten någonsin.

Jag förstår dig. Jag kommer vara knäckt första.. åren, i icke-sekelskiftslägenheter. Längtar inte riktigt. bortskämd_tjej_91Men du.. må inte illa? Din lägenhet verkar vara awzm! (Jag måste få komma på besök någon gång snart!!)

▼ Alicia
2011-01-21 20:40:46 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Är imponerad av vattenpölen och att du lyckades tappa mobilen just där, MEN känner ändå att det kunde varit värre:

http://www.youtube.com/watch?v=xqs1MjKhBmU

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER