Natten fylls med fem liter te. Kalenderfixande, paketinslagning, funderingar, Weeping Willows. Frustrationen ökar i styrka ju längre idéerna lyser med sin frånvaro. Orden blandas ihop och varje mening blir ett oförståeligt virrvarr. Samtidigt försvinner världens alla färger. Kan inte avgöra om det är insomnia eller om dygnet vände sig ur led igen lika snabbt som det kom i ordning, men kroppen, ögonen, tankarna, kan inte slappna inte av.

Det är ovanligt nära till fönsterkarmen och nödpaketet med ångestcigaretter, men de stannar på hyllan.
För den här gången.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Erika
2011-01-12 09:41:36 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Känner igen mig på ett sätt.Sv: Jo, det är ungefär det jag har kommit fram till, att till just det så finns det inget formulär. Tack tack för hjälpen, känner mig lite lugnare nu efter att ha sovit på det. Hittade dock igår på Komvux' hemsida att studiehjälpen delas ut om man pluggar heltid (400 gymnasiepoäng/termin) och jag pluggar precis 50p för lite. Får försöka hitta deltidsjobb, alltså.

▼ Louise
2011-01-12 11:44:32 // URL: http://andvari.blogg.se/

Inatt somnade jag innan klockan fem för första gången på säkert en vecka. Visst, jag har inget jag egentligen behöver passa men.. Det känns ju inte så bra ändå.En vän till mig tipsade om att man skulle andas lugnt. För motsatsen till ångest är lugn (och ångest får man när man inte somnar när man "ska" och allt bara blir en ond cirkel). Så, lägga sig ner och helt bara tänka på andningen ska visst fungera.sv: Nu har jag visst bestämt mig för att fara till Oslo redan nästa vecka, för att hitta mig ett jobb där. Men ja.. går inte allt som jag vill får jag väl ta mig tillbaka till Norrköping och jobba här (och då blir genast Stockholm närmare igen).

Om jag skulle ha varit rik skulle jag halvt velat flytta runt bland alla mina vänner, runt om i Sverige. Lite snyltigt/inte-okej-egentligen men.. Fint att umgås mycket med sina homiez.

▼ Louise
2011-01-14 01:17:58 // URL: http://andvari.blogg.se/

sv. Ja, jag tänker också alldeles för mycket. Och jag får som liksom mest inspiration till att skriva om nätterna så det blir mest bara.. Ja, inte bra.Men vad söt du är! Eller ja, ja, det är du! Men jag kommer till Stockholm första mars om allt blir som jag tänkt, och kanske kanske kan jag fara över några dagar när (och om?) får ledigt två-tre dagar i sträck! Är pepp på att ta tag i mitt liv så jag kan köpa mina Japan-biljetter. Vågar inte köpa dem förrän jag säkert vet att jag en någon slags inkomst (och de blir ju bara dyrare och dyrare eftersom vi dumt nog bestämt oss för att åka den allra dyraste perioden.)Men.. nej. Alltså, hm. Ja, listan är ju mest delmål och den kan ju vara redan färdigplanerade saker eller sådan som dyker upp under året. 2008 hade jag med punkten "Se Sigur Rós live" och då hade inte way out west avslöjar att de skulle spela där. Skrek och dog när de släpptes där någon i mars. Men okej, lite lite fusk är det kanske. Men ja.. det känns bra att redan i förväg veta att jag kommer uppfylla några punkter i alla fall?Hoppas på paket imorgon, pepppppp!

▼ tiffany.
2011-01-15 07:48:21 // URL: http://dropsofjupiterblog.com

LOVED and featured your photo on Drops Of Jupiter here: http://ht.ly/3DvNoXO.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER