Nu är det över en månad sedan jag lyckades sätta mig själv ner framför datorn tillräckligt länge för att kunna skrapa ihop ett inlägg. Egentligen har jag lyckats skrapa ihop fler, så det kommer inte ta lika lång tid innan nästa, men ändå. Ni fattar grejen. Lika mycket som jag vill lägga upp saker, lika mycket skriker mitt inre motvilligt när jag sätter mig ner och ska börja redigera, skriva och sammanfatta. Ska försöka bättra mig, men då jag till och från och allt som oftast jobbar sex dagar i veckan så kanske det inte går riktigt förrän skolan börjar igen och alla mina roomies flyttar ut och slutar göra så att jag har roligt hela tiden.
Så, nu när den traditionsenliga "omg förlåt för att jag inte bloggar kära läsare!!!"-delen är avklarad fortsätter vi till vad jag sysslat med på sistonde.

Den tolfte juli byggde jag en låda av en bit kartong och packtejp bara för att kunna fylla den med origamitranor, slå in i ljusturkost papper och skicka den till norrlands inland. Anledningen till detta var för att jag trodde att jag inte skulle kunna närvara när en av världens bästa människor fyllde år fyra dagar senare. Men så kom torsdagen och vips så hade jag beställt en sista minuten det stod Östersund C på. I ungefär fem och en halv dag hade jag the time of my life. (Trots att jag mådde lite dåligt de där sekunderna jag satt bredvid när paketet skulle öppnas - för tänk om han inte tyckte om vad som var däri.)

Vi åkte ångbåt där jag hade världens bästa guide som är precis som ett uppslagsverk och vet ungefär allt som är värt att veta - speciellt om gamla kungar och krig och historia överlag. Och så promenerade vi mest bara runt i alla backar tills jag blev helt andfådd. Kikat runt på loppisar på bakgårdar. Kollat på HP 7:2. Varit på Torråsen"festivalen" där vi var i en dojo-lada, blev myggbitna och löste musikquiz.
Men egentligen så har vi mest bara legat stilla och gjort absolut ingenting vettigt alls.
Längst ner ser han lite bekymrad ut, men det måste man ju vara ibland det också.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ mirrisylt
2011-07-25 00:04:37 // URL: http://capillaries.blogg.se/

vilka underbara bilder, cami. har längtat efter ett nytt blogginlägg länge, eller typ har upptäckt hur beroende jag är av dina uppdateringar på internet så jag kan se vad du gör och hur du mår, mer eller mindre hur mycket jag egentligen saknar dig. har samtidigt varit för känslomässigt och socialt handikappad för att höra av mig på riktigt för att ta reda på detta. förlåt för det. och jagtyckeromälskar dig väldigt mycket/överväger att skaffa twitter för att läsa dina underbara twitter-uppdateringar som kanske hjälper täcka detta behov jag har lite-litegrann.

▼ aliciasivert
2011-07-25 11:42:06 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Låter liksom som världens bästa tid. Älskar högsommarlevnadsglädjen när man aldrig vill vara still. Saknar dig. Snart höst och bitterljuv sysslolöshet.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER