1. Butik någonstans på söder
2. Hej
3. IAMX @ Nalen
4. Emma
5. Emma
6. Konstfacks vårutställning
7. Arkitekturmuseet
9. Anna
10. Mat

Nej, bilderna från maj månad genom min iPhone är ännu inte slut. Jag vet inte ens om det är intressant att lägga upp resten, men gör det nog ändå tids nog. Tänkte klippa ihop en film med Dans Dakar-klipp, men det tar lång tid och jag ligger hellre och stirrar i taket.

Det händer ganska mycket i mitt liv just nu, men av någon anledning orkar jag inte dokumentera det närmare än vad jag gör på Twitter (aka mitt nya liv). Jag har varit på Dans Dakar, sett Cave Singers, haft ångest, varit glad, hatat, suckat, varit på introduktionskurs, inte fått något schema, sovit för lite, skrattat för mycket, sett Melancholia, ätit på Max, torktumlat, filmat, hängt med min grymma roomie, skrattat, haft besök, kollat på Disneyfilm, varit nostalgisk och skickat lite för många textväggar för att det kanske ska vara hälsosamt.

Imorgon åker jag till Norrlands inland för att umgås med en fin människa jag tycker om och som säger att han tycker om mig tillbaka. Tror inte riktigt på det, för sånt händer ju inte på riktigt. Och absolut inte mig.
En onsdagskväll i juni efter att man precis haft sin sista redovisning för sommaren väljer man att, istället för att gå hem och använda sig av tvättiden man bokade in veckan innan, ta sig in till Skanstull och möta upp min grymma roomie som spenderat sin lediga dag på Gröna Lund. (Något som är väldigt intressant då hon även jobbar där. Men hey! Gillar man sitt jobb så gör man liksom.)

Hursomhelst var kvällens uppdrag att leta efter ankor i Popagandas andra ankjakt för året! Jag hade tagit med mig kameran för att jag kände att detta måste jag föreviga. Dock glömde jag totalt av detta i stridens hetta medan vi sprang runt halva Södermalm med varsin iPhone i handen och hyperventilerade av utmattning efter åtaliga språngmarscher.
Hittade den första efter pinsamt mycket krångel, men tyvärr hann vi inte först. Rusade vidare till plats nummer två, hittade denna som Louise skickade in och faktiskt även vann. (Detta refereras numera till som kvällens lyckorus #1) Vidare till punkt tre där vi sprang runt som galningar bakom Hellströms med flertalet andra personer som ökade i antal för varje minut. Ett tag var vi tio stycken på en yta på ungefär 15x20m som höll i varsin smartphone och desperat letade efter något som inte fanns. Visade sig senare att platsen var felmarkerad på kartan och att vi slösat bort massvis med viktig tid. Hittade dock platsen där ankan skulle suttit efter att någon annan fotat denna och sedan rivit ner - what's up with that egentligen? På plats nummer fyra, precis vid kajen utanför Patricia, hittade vi delar av en stackars massakerad anka (Bild #5). Tänkte att "den här borde väl någon postat", men så var inte fallet så jag skyndade mig fort som attan och fyllde i med egna ord: "Serenades...?" följt av det något bittra "Fult spel hörrni!" Detta var uppenbarligen godkänt då jag vann. (Detta refereras numera till som kvällens lyckorus #2)

Glada och nöjda, med två stycken fribiljetter till Popaganda var och varsin totalt urladdad iPhone pga lång dag i kombination med alltför intensivt uppdaterande tog vi oss tillbaka mot tåget och fördrev tiden på perrongen med att komma ihåg att jag ju faktiskt tagit med mig en kamera. Bild #6 kan vara världens bästa då det ser ut som Louise skjuter laser med ögonen och jag ler/skrattar harmoniskt i förgrunden med stripigt hår och trött leende; totalt ovetande om superhjältekvinnan bakom mig. Sen åkte vi hem och låg vakna alldeles för länge och fnissade åt hur trötta vi var.
Enligt vittnesmål somnade jag med telefonen i handen och ett leende på läpparna.
Jag gör det väldigt ofta nu för tiden.