1. Butik någonstans på söder
2. Hej
3. IAMX @ Nalen
4. Emma
5. Emma
6. Konstfacks vårutställning
7. Arkitekturmuseet
9. Anna
10. Mat

Nej, bilderna från maj månad genom min iPhone är ännu inte slut. Jag vet inte ens om det är intressant att lägga upp resten, men gör det nog ändå tids nog. Tänkte klippa ihop en film med Dans Dakar-klipp, men det tar lång tid och jag ligger hellre och stirrar i taket.

Det händer ganska mycket i mitt liv just nu, men av någon anledning orkar jag inte dokumentera det närmare än vad jag gör på Twitter (aka mitt nya liv). Jag har varit på Dans Dakar, sett Cave Singers, haft ångest, varit glad, hatat, suckat, varit på introduktionskurs, inte fått något schema, sovit för lite, skrattat för mycket, sett Melancholia, ätit på Max, torktumlat, filmat, hängt med min grymma roomie, skrattat, haft besök, kollat på Disneyfilm, varit nostalgisk och skickat lite för många textväggar för att det kanske ska vara hälsosamt.

Imorgon åker jag till Norrlands inland för att umgås med en fin människa jag tycker om och som säger att han tycker om mig tillbaka. Tror inte riktigt på det, för sånt händer ju inte på riktigt. Och absolut inte mig.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-06-22 19:00:16 // URL: http://capillaries.blogg.se/

jag gillar allt du gjort jättemycket!! särskilt sett melancholia, ätit på max och torktumlat. (hur kommer det sig att du torktumlat och inte tvättat i texten fresten?)hoppas din midsommar slår våran med massa stallet.se hästlängder. jag älskar dig, cami. pussherrå. <3

▼ aliciasivert
2011-06-22 21:34:04 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Det är intressant det är intressant det är intressant!Och jag älskar outfiten i bild 2. Du är så snygg!Förresten är lamphattar det bästa. Hittar alltid fina på Erikshjälpen. Tror jag måste slå slag i saken och bjuda in till hattkalas.Sen vill jag gärna se vad du filmar. Känns som att du plus rörlig bild skulle kunna bli en gyllene kombo.Och - LYCKA TILL!!!!!!!!!!!!

▼ Tuva
2011-07-12 12:35:34 // URL: http://djurförsäkring.net

Skitsnygg blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

▼ johanna
2011-08-02 10:33:07 // URL: http://johannaochjennifer.webblogg.se/

åh finfint

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER