En onsdagskväll i juni efter att man precis haft sin sista redovisning för sommaren väljer man att, istället för att gå hem och använda sig av tvättiden man bokade in veckan innan, ta sig in till Skanstull och möta upp min grymma roomie som spenderat sin lediga dag på Gröna Lund. (Något som är väldigt intressant då hon även jobbar där. Men hey! Gillar man sitt jobb så gör man liksom.)

Hursomhelst var kvällens uppdrag att leta efter ankor i Popagandas andra ankjakt för året! Jag hade tagit med mig kameran för att jag kände att detta måste jag föreviga. Dock glömde jag totalt av detta i stridens hetta medan vi sprang runt halva Södermalm med varsin iPhone i handen och hyperventilerade av utmattning efter åtaliga språngmarscher.
Hittade den första efter pinsamt mycket krångel, men tyvärr hann vi inte först. Rusade vidare till plats nummer två, hittade denna som Louise skickade in och faktiskt även vann. (Detta refereras numera till som kvällens lyckorus #1) Vidare till punkt tre där vi sprang runt som galningar bakom Hellströms med flertalet andra personer som ökade i antal för varje minut. Ett tag var vi tio stycken på en yta på ungefär 15x20m som höll i varsin smartphone och desperat letade efter något som inte fanns. Visade sig senare att platsen var felmarkerad på kartan och att vi slösat bort massvis med viktig tid. Hittade dock platsen där ankan skulle suttit efter att någon annan fotat denna och sedan rivit ner - what's up with that egentligen? På plats nummer fyra, precis vid kajen utanför Patricia, hittade vi delar av en stackars massakerad anka (Bild #5). Tänkte att "den här borde väl någon postat", men så var inte fallet så jag skyndade mig fort som attan och fyllde i med egna ord: "Serenades...?" följt av det något bittra "Fult spel hörrni!" Detta var uppenbarligen godkänt då jag vann. (Detta refereras numera till som kvällens lyckorus #2)

Glada och nöjda, med två stycken fribiljetter till Popaganda var och varsin totalt urladdad iPhone pga lång dag i kombination med alltför intensivt uppdaterande tog vi oss tillbaka mot tåget och fördrev tiden på perrongen med att komma ihåg att jag ju faktiskt tagit med mig en kamera. Bild #6 kan vara världens bästa då det ser ut som Louise skjuter laser med ögonen och jag ler/skrattar harmoniskt i förgrunden med stripigt hår och trött leende; totalt ovetande om superhjältekvinnan bakom mig. Sen åkte vi hem och låg vakna alldeles för länge och fnissade åt hur trötta vi var.
Enligt vittnesmål somnade jag med telefonen i handen och ett leende på läpparna.
Jag gör det väldigt ofta nu för tiden.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ mirrr
2011-06-16 13:51:22 // URL: http://capillaries.blogg.se/

ni är för fina <3 kan inte sluta titta på sista bildanimationen hihihihiohohoh.

▼ julia
2011-06-18 21:56:44 // URL: http://disarmmynightmares.blogg.se/

bästa pink floyd linnet! kärlek

▼ louise
2011-06-27 00:27:28 // URL: http://somdissatallasinabloggar.dåligt.se

WOW. Gula väskan. Wow. Gula väskan. Undrar vart den kan komma ifrån? Jag hittar aldrig en väska jag vill ha, men den där var...wow.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER