Efter tidig föreläsning, research, mera vinyllyssnande och brunchsemla begav jag och Louise oss iväg mot Gärdet för att vara lite kulturella. Vandrade runt på Etnografiska och fördrev tiden med att kolla på miniatyrvärldar och souvenirer. Fortsatte resan med att gå halvvilse i Ropsten för att hitta den Myrorna-butiken som alla pratar om. Vi hann dock inte kolla igenom allt innan de stängde. Ganska så långt ifrån allt faktiskt.
Tillbaka till centralen för att vänta i nästan 90 minuter på ett försenat tåg från Göteborg. Hittade till slut Sandra på perrongen och åkte hem för att äta jordnötssås och spagetti. I tanken kändes det underligt, men i praktiken så blev det ganska så magnifikt.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-03-04 13:31:55 //

VA? SANDRA VA? SNOR DU MINA KOMPISAR VA? JAG SKA SKICKA MINA KUSINER PÅ DIG. (jordnötssås lät magiskt.)

▼ Camilla
2011-03-04 13:46:14 // URL: http://cargohold.blogg.se/

Mirr: A FIIIIIFAN. SKICKA HELA SLÄKTEN PÅ MIG VETTJA BIATCHHHH.*(eheheh. skyller det hela på Louise. She's tha matchmaker lol. (DON'T HATE ON ME OSV.))*

▼ Zandra
2011-03-04 20:25:02 // URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/

Haha, Miriams kommentar.. <3Det var galet trevligt att få bo hos dig under de där dagarna jag vistades i Stockholm. Och tack så himla mycket för att du tackade ja till hatt ha en nästintill främling sovandes i samma säng som du!+ Du och Louise = jättebra sällskapskombo.

▼ Louise
2011-03-05 22:55:38 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jordnötssås..Borde laga den till Miriam med, så kanske hon vill bli min vän med. he he he.

(ja, jag ser mig som den officiella sås-makaren, och vänner-match-makern. eller nåt.)(är trött, säger vi, därav alla underliga kommentarer...)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER