Morgonbestyr, Beyond Retro vid Zinken och paj i Gamla stan. En (o)lycklig slump som ledde till att det blev en biljett över och jag helt plötsligt fick chansen att se The National - ett band jag pinsamt nog bara hört enstaka låtar ifrån tidigare. Det var magiskt på många sätt och vis trots att jag inte kunde en endaste låt. Sångaren hoppade runt bland läktarna och var vid en tidpunkt så långt bak och upp på läktaren han någonsin kunde komma. Framme på andra raden hade vi vad som kändes som en kvadratmeter per person att röra sig på och inte en människa trängdes. Det hela avslutades med en un-plugged version av sista spåret på senaste skivan - Vanderlyle Crybaby Geeks.
Sen vandrade vi tillbaka hem över Djurgården i blåsten och dagen efter åkte alla tillbaka hem igen.

Trots att det är tomt och tyst nu känns det ganska bra. För jag vet att vi ses ju igen i början av Maj för ännu ett besök på Cirkus, och då med en tillökning i sällskapet i form av Miriam. Jag längtar faktiskt lite efter att sjunga "Like a father to impress, like a mother's mourning dress. If we ever make a mess, I'll do anything for you." tillsammans med er alla.
Om möjligt så kommer det bli ännu mera magiskt.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Zandra
2011-03-05 12:09:25 // URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/

Alltså, klänningen Louise prövade på Beyond Retro. Så himla fin, och hon var så himlahimla fin i den.Älskar hur vacker jag är på ALLA bilder. Åh. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3Ochochoch, jäklar, vad jag längtar till Maj. MIRIAM SKA VARA MED OCH DET GÖR MIG TYP MASSOR MED PEPP. Ah. KRAM.

▼ Louise
2011-03-05 19:24:43 // URL: http://andvari.blogg.se/

Vi tackar Joakim för att du nu fått ett nytt favoritband, jaa-a!

Men mest vill jag tacka för att du höll min hand under About Today! <3SUFJAN KOMMER BLI HELT SJUUUUKT AMAZING! Bästa sälliset!

▼ Rebecca
2011-03-06 10:58:07 //

otroligt fint.

▼ Josefin på Beyond Retro
2011-03-09 14:03:24 // URL: http://blog.beyondretro.com/swedish

Oj, herre vilken underbar dag!!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER