» Måndag: Pepp, vakna-med-solen-ögonen-glad, randig kofta och vippig kjol, mängder av telefonsamtal, trevlig föreläsning, oj-hoppsan-jag-har-visst-en-omhemtenta-att-skriva-innan-fredag-ångest, varför-har-skolans-datorer-inte-rätt-typsnitt-ångest och icke-existerande sömn.

» Tisdag: Inte lika pepp. Åt inga semlor alls - både för att jag tycker det är så himla onödigt med sånnadär åh-nu-ska-vi-äta-en-viss-mat-bara-för-att-det-är-så-dagar och för att jag redan ätit så många i år att jag nästan hunnit tröttna. Var även bitter över att det fortfarande finns folk som faktiskt "firar" Internationella kvinnodagen. Dagar som den borde inte finnas över huvudtaget. Seminariumet gick mja och så en snabb visit på Norr Mälarstrand.

» Onsdag: Vaknar ur en dröm som jag inte minns något av, men som fyller mig med glatt pirr i magen. Magpirret övergår till varför-är-det-så-mycket-att-skriva-och-varför-har-jag-fortfarande-inte-börjat-med-omhemtentan-ångest. Förutspår att jag most likely inte kommer orka ta på mig kläder idag. Inser att det måste jag visst för jag behöver hämta reserverade böcker. Suckar tungt. Ska nu kolla på Videocracy för att kunna svara på omtentafråga nummer två.
Suckar igen.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ mirr
2011-03-09 14:01:59 // URL: http://capillaries.tumblr.com

jaja. DET SNÖAR I ALLA FALL INTE <////////////////////3

▼ inger helén
2011-03-13 19:42:00 // URL: http://smallwishes.blogg.se/

så fina bilder. speciellt den första

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER