Innan påskhelgen köpte jag nya skor som gav mig vattenblåsor på hälarna och skavsår på tårna, men vad gör väl de när de är så snygga att jag vill ha på mig dem mest hela tiden? Och en dag satt jag i min lägenhet med fönstret öppet för att få in försommarvärmen tills jag märkte att det började lukta rök som kom från en oövervakat och okontrollerat brinnande lövhög utanför mitt fönster. Gissar vilt på att det var några av de där coola kidsen som står och smygröker där nere ibland. Turligt nog var elden på stenplattor mot en tegelvägg, så den spred sig inte utan slocknade snällt av sig själv en halv minut senare, men ändå.


På påskhelgssöndagen fick jag spontanbesök från Louise. Vi plockade med oss must och jordgubbar och satte oss på en gräsplätt vid Hornstull för att njuta av värmen och solskenet. Satt i flera timmar och pratade om allt och inget, men skrattade nog mest ändå. Sen gick solen ner bakom Reimersholme och vi åkte tillbaka ut i förorten igen.

Nej, jag skriver inte så jättemycket längre. Läser tyvärr inte några andras bloggar heller. Antalet olästa inlägg på mitt bloglovin'-konto bara växer och växer och jag varken hinner eller orkar ta tag i det. Det finns så mycket annat att göra just nu, både fint och mindre fint, så jag satsar på att göra det istället. Som att hänga i parker med fina människor, gå på konserter med människor jag tycker om, få till kassaflödesanalyser och plugga till omtentan från i höstas. Det kommer nog komma inlägg lite sporadiskt och så, men allra helst får ni höra av er på något vis så vi kan umgås där ute i solskenet istället för framför varsin datorskärm, ok?this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

7 (kärleks)brev
▼ erika
2011-05-02 20:53:33 // URL: http://aprildrommar.blogg.se/

himla fina skor!

▼ inger helén
2011-05-02 22:47:43 // URL: http://smallwishes.blogg.se/

men fy vad fint alltihop. (detsamma med de bägge skorna. vill så ha ett par kinaskor, ett par röda sådana)

▼ alicia
2011-05-03 09:15:46 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

DEAL! Kunde inte sagt det bättre själv.

▼ Louise
2011-05-05 15:07:54 // URL: http://andvari.blogg.se/

Jag ser lite lite ut som Willy Wonka i de där solglasögonen. Det är tufft.DU ÄR SÅ HIMLANS HIMLANS BRA!! (även om jag är jättedum oftast)

▼ matilda
2011-05-08 00:32:39 // URL: http://somsnus.blogg.se/

finaste skorna!

▼ ▲ celine
2011-06-29 21:30:14 // URL: http://wordsbyc.blogg.se/

Riktigt härlig blogg måste jag säga, super fina bilder :)

▼ sara
2011-08-12 22:56:50 // URL: http://supersurasunksaras.blogg.se/

hej snygga bilder

hejdå

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER