Känns så förbannat tjatigt att börja varenda blogginlägg med att jag inte har tiden att uppdatera så ofta för att omtentorna begraver mig levande och att jag ägnar mina lediga stunder åt att umgås med människor jag tycker om i solsken och i parker. Tänk om jag åtminstone kunde skriva att: "Men snart är det sommar och då är man ledig!", fast det är jag ju inte då jag har mitt första jobbpass på mitt första jobb någonsin fyra dagar efter sista skoldagen.

Fast ni får höra av er ändå om ni befinner er i Stockholmsområdet kära anonyma läsare som ökar i antal ju mindre jag uppdaterar. (Spännade det där med prenumeranter..) Jag är faktiskt inte en omöjlig människa att få tag på och boka upp på lediga stunder. Dessutom är jag oftast ganska trevlig har jag fått höra.
Bevis på båda föregående uttalanden är att jag om exakt en vecka flyttar ihop med Louise. En människa jag lärde känna genom att hon en vacker dag skrev en lång och givande kommentar i ett inlägg. Sen pratade vi mera, via flera långa och givande kommentarer, vilket slutade med att vi en kall dag i december gick på en konsert ihop. Och nu ska vi alltså bli sommar-roomies. Något som förhoppningsvis även ska leda till att vi bloggpeppar varandra och tar tag i våra virtuella liv. (Har jag sagt att jag älskar min blogg? Och den lagom lilla storleken pga att det är lättare att lära känna folket som läser den? Inte? Då säger jag det nu då: "Jag gillar er. Bli mina vänner, snälla?")

Bilderna visar det faktum att jag är mutbar och godtar nya materiella ting, speciellt blåa väskor, som hyresbetalning istället för cash (#1) och den nyrenoverade altanen hemma hos mina föräldrar (#2) som jag satt och njöt på i valborgsnatten då jag verklighetsflydde från betongförorten till min hemort på sydnärkeslätten. Blev omhändertagen som aldrig förr av mina föräldrar som var överlyckliga att ha någon mer i huset då min lillasyster uppenbarligen flyttat hem till sin pojkvän på heltid. Besökte även vår sommarstuga för att jag ville ta en titt på hur långt de kommit med bygget av nya köket och utbyggnaden över huvudtaget. (#3-7) Nu ska allt bara kopplas in också. Och gamla köket ska rivas ut och göras om till sovrum. Och alla andra smårum ska fixas. Och så någon form av ny uteplats på det. Kanske? (Ja, min familj har en tendens att starta projekt som aldrig riktigt blir klara.)

För övrigt kan jag ju passa på att spexa till det hela lite med att visa mitt CV. Ja, jag körde på: "Ameneee, om det åtminstone SER snyggt ut kanske de glömmer att det inte är så välfyllt. Kanske...?"
Uppenbarligen funkade det i åtminstone två av.. ehmn. 40? 50? fall. Alltid något.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Rebecca
2011-05-23 10:12:23 // URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/

fy vad snyggt cv!

▼ Louise
2011-05-23 12:32:29 // URL: http://andvari.blogg.se/

Ditt cv - så ambitiöst!!!!!!Och snart blir vi sam saambooos! Så himla galet, egentligen..

▼ Emil
2011-05-24 13:48:21 // URL: http://emiloskarjohan.wordpress.com

Åh, dessa bloggkompisar. Jag har alltid tyckt det känns rätt märkligt att möta bloggare i verkligheten. Framför allt har steget från att kommentera på varandras bloggare till att faktiskt mötas IRL verkat vara hur stort som helst. De gånger jag träffat bloggare har det allt som oftast varit väldigt trevligt och fint, men innan dess spökar den svenska blygheten/misstänksamheten/ensamheten/initiativlösheten. Hatar att känna så, hatar att vara så jävla svensk. Men jag antar att jag inte är ensam.▼ aliciasivert
2011-05-29 16:55:02 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Alltså jag tycker så himla mycket om dig! (barasåduvet)Älskar dina fotografier. Och ljuset på altanen. Och ditt CV!!!! Inför nästa jobbansökan måste jag banne mig ta tag i det där. Eller anställa dig kanske.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER