Måndagen den tjugofemte april vaknade jag med Louise vid min sida, solsken på benen och min nya och alldeles för dyra klänning hängandes i fönstret. Efter att noga övervägt våra val tog vi tag i oss själva och begav oss in mot stan. Efter flera timmar av promenerade innanför tullarna - Panduro, American Apparel, Hemköp, Västermalmsgallerian, glasspaus i Rålambshovsparken, Västerbron och Reimersholme för att till sist ta en buss till Observatorielunden och därifrån vandra tillbaka mot centralen - återvände vi till förorten för att använda oss av de nya inköpen. Det vill säga muffinsformar och karamellfärg i mängder.

Anledningen till bakandet var att samma dag fyllde nämligen min roomie år, men då hon spenderat helgen i Skåne och Småland och inte tänkt komma hem förrän framåt halv tolv på kvällen hann hon bara få en liten gräddtårta med regnbågslager och vaniljkräm precis när hon kommit inför dörren innan klockan hann slå tolv och hon blev tjugotvå och en dag.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ inger helén
2011-05-30 12:50:07 // URL: http://smallwishes@hotmail.com

åh, vad fin klänning. vart är den ifrån om jag får fråga?

sen var tårtan kanske den finaste jag sett på länge. mmm

▼ Therese
2011-08-02 17:08:07 // URL: http://dendrofobi.blogg.se/

gud vad underbara bilder du tar, och den där tårtan var ju sjukt festlig. Ska lätt göra en sån nästa gång någon fyller år!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER