Den elfte november begav sig jag och Louise mot Medborgarplatsen för att möta upp Angie och se en av de stiligaste britterna som existerar - Patrick Wolf. Jag minns, ärligt talat, ingenting alls från konserten. Inte vilka låtar han spelade, om det jag ville höra fanns med i setlisten, hur många gånger han egentligen bytte kläder, hur lång tid det varade och så vidare. Fast det gör liksom ingenting för jag minns att det var fantastiskt och det är ju allt som betyder något i slutändan.

För övrigt vill jag dedikera hela detta inlägg till CamiToot; det största Patrick-fanet som någonsin korsat min väg.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ Louise
2011-11-27 21:15:19 // URL: http://andvari.blogg.se/

Gillar att både Angie och jag står med iPhonen i högsta hugg. lol. DET VAR SÅ BRA OCH WOLFIS ÄR SÅ FANTASTISK och konsertlyckan.sv: Jag hade skrivit fel månader på inlägget! Hahah, är ju september-oktober och då bodde jag ju inte med dig )):Alltså... får nu prestationsångest. kuuuuul. jsdhjfdhbhh

▼ tootsie
2011-11-27 22:18:42 //

<3

alltså

mitt hjärta gjorde konstiga krumbukter när jag klickade mig in till detta inlägg och såg PATRICK. blir helt varm inombords, åh. det var fantastiskt.

▼ L.
2011-11-27 22:24:48 // URL: http://mydeer.blogg.se/

Helt jäkla fantastiskt var det i alla fall. Och fina bilder du tog!

▼ Madeleine
2011-11-29 23:39:01 // URL: http://bonjourvintage.wordpress.com

åh vad fin blogg du har! jag hade velat se patrick wolf jag med! synd att du inte kommer ihåg nåt, va det alkoholen som fick tala? ;)

▼ Anna
2011-12-02 15:23:47 // URL: http://oohyeah.webblogg.se/

jättefina bilder!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER