Om mindre än tre veckor fyller jag tjugotvå. Samma dag ska jag på kursintroduktion i två timmar klockan åtta på morgonen, ha en tre timmar lång föreläsning till på eftermiddagen, samt skriva en omtenta för typ femte gången vid 17:00 då jag var två poäng från godkänt senast. Detta känns inte helt okej och jag tycker att karma kunde varit lite rarare mot mig, men gissar på att jag får allt sånthär iår och därmed (förhoppningsvis) har noll göromål nästa år. Då är det ju trots allt ett såntdär datum där alla siffror är lika.

Nåväl, trots denna misär kommer jag åtminstone avsluta kvällen i det finaste av sällskap. Tillsammans med ett av mina favoritband som jag nu ska se för fjärde gången inom loppet av ett år - Weeping Willows. Personligen anser jag att Magnus Carlson har en av Sveriges mest fantastiska röster och det kryper i mig bara av vetskapen att snart återser jag honom och de andra igen.
Bevis på min fangirlighet vad gäller detta band, och då framförallt dess sångare, var att när jag och Louise var och tittade på Jens Lekman på Södra Teatern, så satt Magnus tre stolar bort. Detta resulterade i att jag blev helt röd i ansiktet och inte riktigt kunde koncentrera mig på Jens första halvan av konserten - trots att det var därför vi var där. Så ja, jag är en fangirl ibland när jag inte riktigt kan hjälpa det och jag hoppas att jag lyckas plocka på mig ännu en setlist denna gång.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ bells
2011-11-25 09:18:48 // URL: http://osmidig.blogspot.com

Hej fina du, tack så himla mycket för fin komplimang, jag blir så glad. åh. Snygg blogg har du också! Ja, jag säger då det.

▼ Louise
2011-11-25 10:30:56 // URL: http://andvari.blogg.se/

Du var så söt under Jens Lekman! Haha, finaste tjejen!HAR TYP PANIK ÖVER DIN PRESENT! Garhhhh. Men, åh. Trodde jag hade koll men näe :))))

▼ amanda
2011-11-27 21:58:44 // URL: http://sveedis.blogspot.com

men hörrö! tack!!!! blev ju jeteklad över kommentaren och ja. hamburgare hade inte suttit fel nånstans! GIEF ME

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER