Dagtid spenderas bäst i din karls sällskap. Först vid hans föräldrars kolonilott precis vid Karlberg slott för att sedan följas upp av en kort promenad genom skogen som ligger bakom tidigare nämnda slott. Där tittar man på fina byggnader, blir exalterad över stenar och hittar vad som mest liknar resterna av en hipster-ritual. På vägen tillbaka till tunnelbanan stöter man på ett gäng kaniner som bor precis vid Klarastrandsleden.

Kvällen delas sedan upp i två delar.
I del ett så åker man till Hornstull, möter upp Erik och vandrar vidare till Strand där man glider förbi den nästan hundra meter långa kön för att man står på listan i dörren tack vare Sandra. Försöker sedan inhandla mojito, men inser att detta är ännu ett av Stockholms uteställen som inte verkar ha mynta av någon outgrundlig anledning. Dricker istället en öl, träffar på Erika för första gången på flera månader och dansar sig svettig till Yelle. Avslutar första delen av kvällen med ännu en öl och småprat medan man spanar ut över de övriga gästerna.

I del två lämnar man Strand för att bege sig till Söder Mälarstrand och en båt som ägs av en väns vän där man dricker ännu en öl, tittar runt på båten som för tillfället är ett renoveringsprojekt, klättrar på båttaket och spanar ut över Riddarfjärden, pratar om Norrland, spelar schack, tar titta-på-oss-lyckliga-kusiner-bilder och testar svetshjälmar. Sen blir klockan fyra på morgonen ungefär och man har turen att få sällskap på nattbussen av mannen i sitt liv som dagen till ära är uppklädd i kavaj och fluga - vilket ju gör att hjärtat slår några slag extra när man ser honom. Och till slut så somnar man ihopkrupen i hans famn.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ amanda
2011-10-03 12:49:54 // URL: http://likeanewbreath.blogg.se/

så satans härliga bilder! speciellt dem från yelle.

▼ Erika
2011-10-03 20:12:45 // URL: http://burninginmychest.blogspot.com

Vi borde sluta vara så dåliga på att ses alltså! Skivmässa 30 oktober? Eller mat- och vinkväll någon gång? Vill fortfarande se din lägenhet och vi bor ju så nära varann. Blev så himla glad av att träffa på dig!

▼ li
2011-10-04 08:42:22 // URL: http://lithesupercat.blogg.se/

oj, ögonfluss har jag aldrig hört talas om. men det lät verkligen olycklig att få det i PARIS! du får verkligen åka tillbak och ta igen! ja precis, jag tågluffade runt i europa i tre veckor i juni. vill du se hela luffen så finns den under tågluffskatergorin. tycker verkligen du ska göra det, är det bästa jag gjort! kommer göra en till i sommar. det såg förresten ut som att du haft en himla bra dag!

▼ L.
2011-10-05 22:02:19 // URL: http://mydeer.blogg.se/

Ah jag önskar att jag hade sett henne. Men vi kom så sent så att vi hade aldrig kunnat komma in! Tråkigt men, nästa gång så! :)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER