Skanstull. Köa på Gröna Lund. H&M Hamngatan - provrum. Flemingsberg by night. Weekday Drottninggatan. Biljardkvällar. Mannen i mitt liv. Haircut. Vy från elfte våningen. Gröna Lund. Mirr på Popaganda. Morgontrött Louise. The Streets på Skeppsholmen. Hagaparkens slottsruin. Vapianopasta. Skeppsholmslampor. Pendeltåg. Dubbelexponering. Ben vid Gullmarsplan. Midnattsloppet på Hornsgatan.

Och om åtta timmar åker jag till Närke och småstaden för att visa min karl var jag växte upp och min familj att jag, för första gången i mitt liv, inte är ensam. För tänka sig att det tog tjugoett och ett halvt år innan någon över huvudtaget ville ha mig som sin.
Spenderade några timmar på Gröna Lund med Björn och Louise och sockervadd och solnedgång följt av The Arks avskedskonsert. Det var ju rätt maffigt ändå och halsen blev helt öm av all min falsksång. Stundvis kändes det som man var med i en massiv sekt som alla kunde texten till It takes a fool to remain sane.
Lite underligt, men å andra sidan så måste ju en sådan sekt vara en helt okej sekt.Skrattade lite när jag läste igenom min första månad här. Skrattar ännu mera när jag läser igenom bloggen jag hade innan. (Som nu är låst, så no point in searching there för er nyfikna själar!) Nåväl, två år har nu gått sen jag precis flyttat hem igen, satt och stirrade apatiskt framför mig och bestämde att det var dags att börja om på något nytt.

Så grattis för all del, cargohold, på tvåårsdagen. Firar detta med en tillbakablick på gamla designer.


Oh, just det. Innan jag glömmer. Svammlet i första bilden är, tack gode gud, ej taget ur bloggen. Grejen är ju den att något måste man ju skriva när man ska testa hur det blir? Stilmallen vill ju inte alltid samarbeta på en gång.

Hur gammal är du?
Jag är född den tolfte december nittionhundraåttionio. (1989-12-12) Dvs så är jag ungefär tjugoett år och nio månader i skrivande stund.

Vad har du för framtidsplaner?
Jag har verkligen ingen aning alls. Läser just nu en treårig utbildning som är ganska så bred där man kan bli allt från ekonom till att jobba på auktionshus i princip. Egentligen vill jag inte heller ha någon plan för mitt liv och veta vad jag vill göra. Mitt drömyrke ändras ungefär en gång i halvåret och det trivs jag med. Jag hamnar där jag hamnar och låter livet ha sin gilla gång - helt enkelt.Vad gick du för linje på gymnasiet?
Jag gick i gymnasiet i Örebro, Virginska skolan närmare bestämt, där jag läste hantverksprogrammet med inriktning mot kläder och mode. Satt alltså och sydde två till tre dagar i veckan i tre år och hade även fackteckning där vi gjorde plaggskisser och dylikt. Det var rätt roligt och oerhört slappt då inte ens Eng B och Ma B ingick i den ordinare kursplanen. I efterhand ångrar jag dock mitt val och hade hellre läst typ samhäll för att ha en bättre grund att stå på till vidareutbildningar.

Hur har du gjort den fantastiska layouten på din blogg? Är otroligt imponerad! Har du lärt dig själv med hjälp av google eller på något annat sätt?
Grundmallen är antingen en utav blogg.ses egna mallar eller en creative commons-mall som jag modifierat efter eget tycke och smak. Jag är helt självlärd och började väl egentligen runt 2004-2005 med att försöka förstå mig på grunderna i HTML/CSS. Har inte heller gått någon kurs inom området utan allting jag kan eller har velat kunna göra har jag lärt mig genom att söka fram det via diverse sökmotorer på internet. Det är inte särskilt svårt egentligen - allting som du vill göra finns det tutorials ute i cyberspace för. Det är bara att hitta dem.Vad gör du en helt vanlig onsdag?
Åh, det beror nog på årstid skulle jag tro! Större delen av sommaren har jag vaknat sent, chillat, åkt till jobbet runt lunchtid och kommit hem runt halv ett på natten på grund av den fantastiska halvtimmestrafiken Stockholms länstrafik erbjuder på pendeltågen kvällstid i kombination med att jag precis missat mitt byte med cirka tre minuter. Komma hem och gnälla lite för min kära roomie om hur synd det är om mig, för att snabbt somna in och förbereda sig på samma procedur dagen efter.
I våras spenderade jag några av dagstimmarna på skolan på någon föreläsning och kvällen antingen hemma i förorten i min lägenhet eller åkte kanske in till söder och Lilla Hotellbaren om de hade något spexigt band att erbjuda för kvällen.
Nu hitills i höst har jag oftast spenderat onsdagarna med grupparbete och föreläsningar i timtal och kvällarna med att krypa ihop i soffan tillsammans med mannen i mitt liv tills vi blivit för trötta för att hålla ögonen öppna.

Varför namnet Cargohold på bloggen?
Namnet kommer från en av de första raderna i min favoritlåt of all times: The Mountain Goats - Cotton
Just de raderna står faktiskt precis ovanför fältet där ni kan kommentera, men jag påminner er för säkerhets skull:

This song is for the rats
Who hurled themselves into the ocean
When they saw that the explosives in the cargo hold
Were just about to blowDet verkar som du lyssnar på en hel del musik, så kan du spela något själv eller så?
Vanligtvis brukar jag säga att jag kan spela piano, men det är egentligen ganska så bluff och båg då jag inte suttit vid ett piano på flera år och när jag väl var "på topp" så var jag inte särskilt bra då heller. Kunde spela lite grann med ackord, men längre än så ville mina fingrar inte hänga med. Det är oftast lite det som är och har varit problemet med mig och instrument. Mina fingrar når inte eller är för sega för att hänga med. De är mera anpassade för tangentbord än för strängar.
Vi tar det kortfattat:
Lämna av Angies nästnästnäst(?) käraste ägodel, Maxlunch, parkhäng, Syket, Jenny Wilson med Sandra och Emma, Wordfeud, solsken, konstsim, Delorean, solnedgång, Säkert, Djurens rätt, churros, Midlake, väntan, Lykke Li, farväl-tills-vi-ses-nästa-gång-cigg.

(Bild #8 är tagen av Louise. Bild #20-22 är tagna av Miriam.)