Skrattade lite när jag läste igenom min första månad här. Skrattar ännu mera när jag läser igenom bloggen jag hade innan. (Som nu är låst, så no point in searching there för er nyfikna själar!) Nåväl, två år har nu gått sen jag precis flyttat hem igen, satt och stirrade apatiskt framför mig och bestämde att det var dags att börja om på något nytt.

Så grattis för all del, cargohold, på tvåårsdagen. Firar detta med en tillbakablick på gamla designer.


Oh, just det. Innan jag glömmer. Svammlet i första bilden är, tack gode gud, ej taget ur bloggen. Grejen är ju den att något måste man ju skriva när man ska testa hur det blir? Stilmallen vill ju inte alltid samarbeta på en gång.



this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow





3 (kärleks)brev
▼ T I N N A
2011-09-15 20:18:03 // URL: http://theflintgirl.blogg.se/

Hej Cami!

Jag har sedan evigheternas begynnelse i smyg beundrat dina talanger med HTML/CSS. Från den tiden då du hette -försöker minnas så det inte blir awkwardmoment- spetsparasoll(?) till nu.



Och nu är jag ute efter hjälp och jagar runt bland alla jag känner, och även de jag inte känner, för jag vill ha ny design på min blogg och jag vet att du är ruskigt talangfull. Och saken är att jag inte är ute efter sådana som finns som gratismallar som är übersöta etc. Utan jag vill ha en som är extremt stilren (nästan tråkig), fast med lite invecklad uppbyggnad för att jag ska klara det själv.



Skulle du kunna ta dig tid och hjälpa mig så skulle jag bli överlycklig!! Och jag vet - inget i livet är gratis ;)



Svara gärna på min mejl, och publicera inte denna kommentar då det är en hel bibel. Hittade dock ingen "kontakta mig". Kanske du inte vill bli kontaktad? ;)



Kram, längtar efter ditt mejl!

P.S. Jag ahr exempel som du kan se :)

▼ Matilda
2011-09-15 21:12:24 // URL: http://quietland.blogg.se/

Du är så galet kreativ!

▼ Jeanette
2011-09-16 01:34:46 // URL: http://interruptedfashion.blogg.se/

Grattis!! :)





N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER