Tågresa Stockholm-Hallsberg och mera snö ju på marken ju längre man åkte. Dagen efter sken dock solen och vi åkte till sommarstugan en sväng för att titta så alla klippor fanns kvar och bestämma möbleringen i mitt (vårt) nya sovrum.
Dr Martens. Oragnized. Justice. Skogspromenad. Slippapper. Pantone-skal. Vinyler. Arlanda. Morotskakecupcake. Ohlala. Louise. Molnhus. S-bahn. Roslagsbanan. Crippled Black Phoenix. Sömnig. Berlinbrunch. Sjömanskrage. The Jezabels. Södertälje. Hemmabrunch. Pluggande. Emmet. The Shins.

Tidigare månader hittar du här.
Vill ni följa mig på instagram heter jag spetsparasoll.


I onsdags fick jag finbesök från Göteborg av en halvamerikan och en nordamerikansk fårhund. Vi hade planerat långpromenader i Visättrskogarna och jag antar att det är just precis därför som vädret bestämde sig för att skifta från solsken till slask varannan timme för att vi aldrig skulle våga oss ut - vilket vi inte heller gjorde.

På fredagen kom Angie och Louise för att tillsammans med oss andra gå och se The Shins på Berns. På vägen dit upptäckte jag att mitt objektiv inte längre ville fokusera som jag ville - det vill säga inte alls - och alla bilder man tar med det ser ut som om de är tagna genom en plastbit istället för ett L-objektiv (vilket kan ses på bild nummer tre och fyra). Gissningsvis är det fokuseringsringarna inuti som lossnat. Hur jag ska ha råd att laga det/byta ut det är ännu oklart. R.I.P. 20-35/2.8L osv.

Lördag morgon vaknade jag trött, ledsen och grinig, men åkte ändå iväg till Södertälje klockan åtta på morgonen för att skriva en tenta jag visste att jag inte skulle klara. På vägen hem upptäckte jag att mina favoritvantar jag ärvt av min mamma försvunnit spårlöst någonstans på vägen och vädret bestående av slaskregn kunde inte bättre illustrera mina känslor just där och då. Resten av dagen spenderade jag med några av de finaste människorna jag vet och gjorde mest ingenting alls.

Söndag betydde långpromenad för att hunden äntligen skulle kunna få utlopp för all energi han samlat på sig i flera dagar. Så vi promenerade på fina skogsstigar och över mer och mindre blöta fält innan vi lyckades ta oss hem igen.