I onsdags fick jag finbesök från Göteborg av en halvamerikan och en nordamerikansk fårhund. Vi hade planerat långpromenader i Visättrskogarna och jag antar att det är just precis därför som vädret bestämde sig för att skifta från solsken till slask varannan timme för att vi aldrig skulle våga oss ut - vilket vi inte heller gjorde.

På fredagen kom Angie och Louise för att tillsammans med oss andra gå och se The Shins på Berns. På vägen dit upptäckte jag att mitt objektiv inte längre ville fokusera som jag ville - det vill säga inte alls - och alla bilder man tar med det ser ut som om de är tagna genom en plastbit istället för ett L-objektiv (vilket kan ses på bild nummer tre och fyra). Gissningsvis är det fokuseringsringarna inuti som lossnat. Hur jag ska ha råd att laga det/byta ut det är ännu oklart. R.I.P. 20-35/2.8L osv.

Lördag morgon vaknade jag trött, ledsen och grinig, men åkte ändå iväg till Södertälje klockan åtta på morgonen för att skriva en tenta jag visste att jag inte skulle klara. På vägen hem upptäckte jag att mina favoritvantar jag ärvt av min mamma försvunnit spårlöst någonstans på vägen och vädret bestående av slaskregn kunde inte bättre illustrera mina känslor just där och då. Resten av dagen spenderade jag med några av de finaste människorna jag vet och gjorde mest ingenting alls.

Söndag betydde långpromenad för att hunden äntligen skulle kunna få utlopp för all energi han samlat på sig i flera dagar. Så vi promenerade på fina skogsstigar och över mer och mindre blöta fält innan vi lyckades ta oss hem igen.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

6 (kärleks)brev
▼ yasmine
2012-04-04 11:52:46 // URL: http://upprepat.blogg.se/

så hemskt söt vovve!

▼ aliciasivert
2012-04-04 13:13:44 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com

Men puss och kram! Hoppas objektivet lagar sig självt (har du provat "Reparo"?) och att vantarna dyker upp (har du provat "Accio"?).Oerhört mysig stämning i bilderna i alla fall. Gillade särskilt dem på hela gänget på kullen. Ser så härligt vårigt ut. Och Emmet är gulligulligull som alltid.

▼ Jessica
2012-04-04 18:20:52 // URL: http://litesocker.blogg.se/

Alltså åh, gillar inte när vädret passar på att vara dåligt när annat är tungt. Känns hemskt onödigt.

(Och jag tycker du ska pröva Alicias tips, faktiskt!)Finfin hund och väldigt gulblått hus, i alla fall. Fint!

▼ Louise
2012-04-05 00:33:01 // URL: http://andvari.blogg.se/

Emmet är ju så feeeiiiijn. (och mitt hår helt galet rött)Åh alla är fina och jag saknar errr. Puss.

(och dumt med ditt objektiv, typ månadens sämsta grej ): )

▼ Agnes
2012-04-06 01:02:15 // URL: http://stalltjej.se

Jag ser baksidan på min arbetsplats på din översta bild. (Blå fönster!) Ska vi dejta någon eftermiddag nästa vecka? ;D

▼ MARINA
2012-04-08 13:57:16 // URL: http://sedgwicked.blogspot.com

Åh nuttevovve

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER