I tisdags hade Louise bestämt sig för att utnyttja det faktum att hon kommer in gratis på Liljevalchs Konsthall innan hon började jobba på eftermiddagen. Det tyckte jag och Björn lät som en himla bra grej, så vi följde med och tittade på löv i skogen, vantar i golvet och masker på väggarna i några timmar. 
 
Sen skildes vi åt och Louise gick till jobbet medan vi andra åkte så långt bort med spårvagnen man kan på Djurgården och hamnade i ett hav av blommor som man fick plocka hur många man ville av (så länge man betalade för sig förstås). Så åt vi morotskaka och fick nya små bevingade vänner samt tittade vi på Rosendals slott och de kringliggande små husen innan vi märkte att våra fötter snart inte orkade gå mera och vi vände tillbaka ut till förorten.Maxmål och lökringar till frukost i parken utanför Eriksdalsbadet, konstiga djungeldjur på scenen under Vulkano, häng med fina människor (typ Josefin, David, Mattias och Lea) i solskenet, bajamajaklotter, mjukglass, iamamiwhoami, Friendly Fires och till slut Teddybears med den bästa glitterkonfettin man kan tänka sig. Hängde med mitt supercrew i helgen bestående av Louise, Miriam som smitit hit från Göteborg och Björn som äntligen bestämt sig för att fly Jämtland och återvända till stället där hans namn står på dörren. 

Bubbelrosé i parken utanför i några timmar, shack matt i någon timme till och solsken som bytte till regn och tillbaka igen. Detta följdes upp av en fin sensommarkväll med lysnade bollar, smizing och spring på läktaren innan vi avslutade på Debaser med ännu mer musik och allt från drinkar till öl och Cola. På sistone har jag fått hem två nya favoritskor (ursprungligen från Topshop respektive Vagabond) samt köpt den dyraste saken som jag någonsin haft i min ögo - ett Canon EF 16-36/2.8L.
 
Annars hänger jag på Popaganda i helgen, så jag antar att det kommer massvis med bilder på det om några dagar. Samt bävar inför att hösten kommer då det innebär att jag måste plugga igen två terminer under en termin.  
 
Vad håller ni på med nuförtiden egentligen? Ni har varit så tysta på sistone och jag undrar ju faktiskt!Ja, alltså. Det blev ganska mycket där ett tag. Lyckligtvis bara regn en av dagarna, så det får väl ses som godkänt ändå. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utöver bilderna för på det stora hela sprang jag mest runt med ett spelschema i ena handen och kameran i den andra för att hinna till så många diken jag kunde. Regnet gjorde att objektivet immade igen inuti sista dagen så mer eller mindre fantastiska ringar dök upp på majoriteten av bilderna jag tog under lördagen - med varierande resultat. (Ska jag vara ärlig var jag förbannad mest hela tiden.)
Nåja, jag fick ju i alla fall krypa ner i en säng efteråt istället för in i ett lerigt tält.

Artister på bild in order of apperance: Lilla Lovis, Mattias Alkbergs Begravning, Lilla Sällskapet, Little Marbles, Kristian Anttila, Urban Cone, Icona Pop, Laleh, Anna Ternheim, Glasvegas, Maskinen, Markus Krunegård, (Panda da Panda, Kapten Röd), Kaizers Orchestra, Alina Devecerski, Patti Smith, The Hives, Den Svenska Björnstammen, Rebecca & Fiona. Paisleyklänning. Morgonsol. Tumbas A-lag. Nya skor. Jeansshorts. Smutsigt bussfönster. Vita kängor. Mojito. F12. Gunga. Näckrosor. Ulriksdal. Jag på gungan. Vitabergsparken. Sommarjobber. Båthäng vid Söder Mälarstrand. Parkteater. Fasad. Födelsedagsbarn. Marängswiss. Narcissist. Musse Pigg-glasögon. Årstafältet. Louise. StikkiNikki-sorbet. Prinsesstårta. Flemingsberg. Tågresa. Fotopass. Lilla Lovis. Kyrkokonsert. Östersunds Centralstation. Nattåg. Nytt objektiv.

Tidigare månader hittar du här.
Vill ni följa mig på instagram heter jag spetsparasoll. 
I helgen var det äntligen dags för Stockholm Music & Arts-festivalen på Skeppsholmen. I line-up:en kunde man hitta bland annat Patti Smith, Antony & the Johnsons, Ane Brun, iamamiwhoami och Björk. Såhär i efterhand och under dagarna hade jag så ont i ryggen av att stå och stå och stå på all kullersten att jag nästan vilje gråta. Dock var det värt det för äntligen fick jag se Patti Smith när det inte spöregnar (även om den vidrigaste störtskuren på år kom tidigare under dagen) och äntligen fick jag hör Antony Hegarty ha milslånga mellansnack om hur han in a heartbeat skulle sätta äldre tanter i alla regeringar för att det kändes som att världen skulle bli en bättre plats då och äntligen fick jag se Björk som tog oss till Eyjafjallajökull med Náttúra och pyroteknik om hette duga. 
 
På lördagen missade jag dock början av festivalen, och därmed Ed Harcourt, för att titta på Prideparaden för första gången i mitt liv. Det var väl ungefär som jag tänkt mig att det skulle vara fast med betydligt mer reklam än jag hoppats på. (Vad i hela friden gjorde en Urban Deli-vagn i paraden? Någon som listat ut det ännu?)