I tisdags hade Louise bestämt sig för att utnyttja det faktum att hon kommer in gratis på Liljevalchs Konsthall innan hon började jobba på eftermiddagen. Det tyckte jag och Björn lät som en himla bra grej, så vi följde med och tittade på löv i skogen, vantar i golvet och masker på väggarna i några timmar. 
 
Sen skildes vi åt och Louise gick till jobbet medan vi andra åkte så långt bort med spårvagnen man kan på Djurgården och hamnade i ett hav av blommor som man fick plocka hur många man ville av (så länge man betalade för sig förstås). Så åt vi morotskaka och fick nya små bevingade vänner samt tittade vi på Rosendals slott och de kringliggande små husen innan vi märkte att våra fötter snart inte orkade gå mera och vi vände tillbaka ut till förorten.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

11 (kärleks)brev
▼ Malin
2012-08-31 17:43:49 // URL: http://malinkatt.blogspot.com

Men shiiiet vilken fin klänning! Var har du köpt den, finns det fler färger? Ååh vill också ha:-(

Svar: Den är från Monki! Köpte den på rea typ förra hösten dock ): Tror den fanns i svart också.. ? Kanske.
Camilla

▼ Louise
2012-09-01 01:09:39 // URL: http://andvari.blogg.se

FINA FÅGLAR! (:

Svar: FIN GINGER! (:
Camilla

▼ sara
2012-09-01 12:03:54 // URL: http://wilderness.webblogg.se

så himla mycket fint! blev superinspirerad. ska nog försöka göra en sån där grenlampa. :) + du är superfin i din röda klänning och hatten. puss

Svar: Eller hur! Ville mer än någonsin börja göra kollage av alla de där tidningarna som vi samlat i en kasse i väntan på större boende och därmed plats nog att kunna sprida ut sig på… Ville också ha en grenlampa och kollade upp vad de kostade (för typ allt var ju till salu) och tror de ville ha typ 1600 för en? Inte så farligt ändå tyckte jag med ca noll skills att koppla ihop sladdar för elektronik..Och åh tack, jag kände mig fin så det är ju tur att någon annan tyckte det också puss.
Camilla

▼ m.
2012-09-02 10:42:19 // URL: http://an0rakcity.blogspot.com

Magiska bilder. Jag älskar Rosendals trädgårdar.

Svar: Åh tack. Har aldrig varit där förut faktiskt, så det var något nytt. Har valt att besöka slott som ligger lite mera "off" tidigare uppenbarligen då jag tyckte det var mycket folk. Nästan lite för mycket haha.
Camilla

▼ aliciasivert
2012-09-02 17:30:36 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Åh, så glad att du delar detta! Jag hann aldrig med hemslöjdsutställningen och det smärtar mig. Hade velat åka in i morse men är helt utslagen. Fint fint fint med ryssjalar och broderade vantar. Tygbilden (15) gör mig helt svag.
Knäppt med alla löv också. Den med pumpavagnen och alla boksidor. Fina, kreativa människor.

Och Rosendal. Självplocksskylten och allt där. Måste hinna ut en gång till innan hösten.

Svar: Jag hann ju typ precis med den hahaha. Är ändå ganska glad att jag gick sent för tidigare var man tydligen tvungen att betala trettio riksdaler för katalogen med alla namn på de som gjort grejerna och priser om man skulle vilja köpa något! Helt hutlöst, men nu i slutet verkade de kasta ut dem till alla för att bli av med dem HEHE. Åh ja! Tygerna var så hiiiimla fina och jag tog knappt ens kort på hälften av alla fina saker för jag var tvungen att smälta lite med ögonen också. Folk är så duktiga och jag fattar inte riktigt hurhurhur???

Har aldrig varit i Rosendal förut så kände mig ganska utanför innan hehe ): Tyckte det väl var mysigt och så, men jag vet inte. Lite för mycket folk för min smak kanske..? Och lite tråkigt att det var avstängt till typ vindruveodlingarna.. (Mvh van vid att vara ensam när jag vandrar runt vid Ulriksdals slott pga "dit orkar ju ingen åka", men Djurgården går bra minsann!)
Camilla

▼ M
2012-09-03 11:26:33 //

Habegäret efter svanprinsessklänningen från utställningen = stort.

Svar: ELLER HUUUUR!!!!!!
Camilla

▼ Hanna
2012-09-03 20:24:20 // URL: http://hannaibland.blo.gg

Åh, det ser ju helt fantastiskt ut!

Svar: Åh, det var det typ också. I alla fall alla saker på Liljevalchs - hann inte/orkade inte/var för upptagen med att stirra för att kunna fota allt fantastiskt. Rosendal tyckte jag var ganska crowded dock!? Haha, är van med slott och fina trädgårdar som ligger mer "off".
Camilla

▼ Viktoria
2012-09-04 20:26:37 // URL: http://Teech.blogg.se

Har för mig att Rosendal även har ett fantastiskt trädgårdscafé som är värt ett besök nästa gång ni är i krokarna!

Svar: Det var därifrån morotskakan kom, hehu!
Camilla

▼ idaaw
2012-09-05 02:25:07 // URL: http://idaawe.devote.se

jag dör lite nu. så himla fin blogg.

▼ hanna
2012-09-12 19:43:27 // URL: http://explodera.devote.se

en sådan perfekt blogg.

Svar: Men oj åh vet knappt vad jag ska svara.. TACK!
Camilla

▼ Miranda
2013-05-22 01:07:41 // URL: http://ovanligflicka.blogg.se

Vilka himla härliga konstverk! Jag känner någon som gjorde ett sånt där blad, jag hade gärna också varit med, men jag hade nog inte tid. Dina bilder är fantastiska tycker jag! Kram!
(ursäkta att jag råkade skicka som anonym först)

Svar: Nej gud vad folk måste lagt ner tid på vissa av bidragen. Prestationsångesten jag skulle haft om jag varit i den sitsen hade förmodligen inte varit nådig.Och tack så mycket!
Camilla

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER