På sistone har jag fått hem två nya favoritskor (ursprungligen från Topshop respektive Vagabond) samt köpt den dyraste saken som jag någonsin haft i min ögo - ett Canon EF 16-36/2.8L.
 
Annars hänger jag på Popaganda i helgen, så jag antar att det kommer massvis med bilder på det om några dagar. Samt bävar inför att hösten kommer då det innebär att jag måste plugga igen två terminer under en termin.  
 
Vad håller ni på med nuförtiden egentligen? Ni har varit så tysta på sistone och jag undrar ju faktiskt!this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Jessica
2012-08-25 14:36:45 // URL: http://litesocker.blogg.se/

De blåa sammetsskorna var ju det finaste typ någonsin!

Jag bar hem min kurslitteratur från affären häromdagen som var så tunga att jag fortfarande har lite ont, men jaja nu ska jag i alla fall snart börja studera Konstvetenskap så det känns ju rätt så bra.
Annars stickar jag min Gryffindorhalsduk.

Hoppas Popaganda är helfest!

Svar: Jag veet! Nu måste jag bara hitta en bra dag när det inte regnar att använda dem på. De får ju inte gå sönder vid första användningen. ÅHÅHÅH!
Oh, är det mycket böcker? Och vad är det för böcker? Jag är liksom van vid typ max tre-fyra böcker, men jag har ju aldrig läst något större än 7,5hp-kurser. Känns som man borde behöva köpa fler till en större heh. (Känns jättedumt att ens vara intresserad av att veta detta??)

Och Popaganda var helfest! Gjorde du något annat fint i helgen? Typ drack te och tittade på spöregnet i söndags medan du stickade halsduk och gungade gungstol?
Camilla

▼ Jessica
2012-08-27 14:52:47 // URL: http://litesocker.blogg.se

Svar: Haha, ja. Egentligen är ju sensommar/höstskor i sammet ett ganska så osmart påhitt, MEN SÅ FINT AH.
Jag har än så länge bara köpt böcker till de första 7,5 hp (Antiken till Medeltiden), och det är två som är till just denna kurs och tre som är längre men till hela hösten! Men tyngsta boken väger nästan fyra kg (25x25 cm och 1200 sidor, haha). En bok om Pompeji, en om gotisk konst, en om "konst och visuell kultur i Sverige" och så två som bara är typ om all konsthistoria! Sjukt taggad! (Och nejdå, jag förstår dig! Jag är aldrig så nyfiken som jag är kring andras val av utbildning, av någon anledning. Blir ofta nyfiken vad folk jag inte ens känner egentligen får göra på sin Datorspelsutvecklingsutbildning och dylikt, haha.)
Jag såg på twitter att du tyckte ljudkvaliteten var svajig dock - tråkigt hallå! Men vad var bäst?
Haha, gud jag gjorde på riktigt exakt det. Satt en del på balkongen också för att riktigt känna regnet, hade en hemskt bra regndag med andra ord. (Mindre bra med ösregn på festival, kanske?)

▼ H
2012-08-27 20:01:11 // URL: http://sadsadcity.blogg.se

OOOOOOOOOOH, vill dö lite när jag ser sammetsskorna. Kan vara finaste någonsin!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER