Igår var det tydligen min kalasdag (dvs ett annat ord för åh-förlåt-för-att-vi-firar-din-födelsedag-över-en-månad-försent). Det firade jag med att åka till Fotografiska med Alicia som jag inte sett på evigheter och Lovisa som tagit sig upp hit från Skåne sådär som hon gör ungefär en gång om året. Vi spatserade runt så gott vi kunde då två tredjedelar av sällskapet knappt kunde gå alls och hamnade några timmar senare på Vetekatten där jag fick kalasdagssemla och en fin bok med rosett och ett hemligt fack. I facket fanns det så mycket småprylar att de knappt fick plats - varken i det hemliga facket eller på bild - så ni får föreställa er hur det väller ut bokmärken, gem, lipsmacker, pusselbitar, hårspännen, armband och massvis med annat smått och (mer eller mindre) gott.

På hemvägen lyckades jag hamna precis i värsta snöovädret hittills i vinter och tyckte det var befogat att ta bussen trots att det knappt ens är en kilometer från pendeltåget hem.

P.S. Förlåt för att jag är så förtvivlat dålig på att svara på era kommentarer. Mår alltid lika dåligt när jag inser att jag glömt det - nu igen. D.S.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ aliciasivert
2012-01-23 23:59:14 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com

DUBBELSIDIGA pusselbitar OCH paljetter OCH TRE(3) nagellack OCH en hästfilmis OCH en kam OCH en nagelfil OCH en tändsticksask OCH en kula OCH ett sprattelgubbebokmärke OCH ett sudd OCH en döskalleknapp OCH pärlor OCH en rosett OCH en halstablett OCH kanin- och kattknappar OCH den där grejen Lovisa hade på nycklarna OCH en Geisha OCH en liten fågel OCH en hundklämma OCH en tiger OCH ett Assar-utklipp om skam OCH en uggla OCH vargklistermärken.

▼ Jessica
2012-01-30 06:59:10 // URL: http://augustiexplosion.blogg.se/

vad har du för kamera/objektiv och hur redigerar du dina bilder? super snygga!

▼ kajsa
2012-01-30 16:54:03 // URL: http://kajsasilfverberg.blogspot.com/

åhåhå semlor! onomnomnom!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER