Hej, jag är på Storsjöyran och försöker springa runt och se så mycket som möjligt. Har hittills insett att scenen på Stortorget är orimligt hög då man knappt kan se artisterna över kanten från fotodiket, Icona Pop är väldigt fabulösa (tfrots att de spelade samma låt två gånger), jag fortfarande inte är alltför lyrisk över att fota i stroboskopljus och att dekorationerna i taket på Cirkus-scenen är väldigt fina. 
 
Ja, det var väl allt för nu. Idag är sista dagen som mest ska ägnas åt Patti Smith och Hives samt hålla mig så långt ifrån Stortorget som möjligt när Lars Winnerbäck spelar. På söndag tar jag nattåget hem till Stockholm igen.Igår fyllde den bästa jag vet år. Vid tolvslaget (eller egentligen lite innan) åt vi marängswiss och till frukost blev det fruktsallad och varm choklad för det är sånt man får bestämma när det är ens födelsedag.

Nu är han dock tillbaka i norrlands inland och det enda som fanns kvar var när jag kom hem efter jobbet var en lapp på sängen. Lyckligtvis följer jag nästa onsdag efter för att fota under Storsjöyran. Någon annan som tänkt åka dit också?

I torsdags kväll efter jobbet vände jag stegen från Årstafältet in mot stan istället för ut i förorten för att hälsa på Angie och hennes vänner som var på F12 där klubben Closer hade vernissage med ett antal unga lovande fotografer - där Agnie var en utav de som fått äran att vara med. Vi satt på trappan sådär som man tydligen gör när man är på F12 och pratade om det mesta och ingenting. Efter två väldigt goda och ungefär lika dyra mojitos valde jag dock att styra mina steg mot nattbussen och ta mig hemåt då jag faktiskt skulle börja jobba så tidigt som klockan elva dagen efter! (Tro mig, det är faktiskt svårt att gå upp så "tidigt" när man vridit sitt dygn ett par timmar för att kunna peak:a piggheten under den normala arbetstiden 14:00-22:00.)

I söndags mötte jag Olle och hans pojkvän i tunnelbanan för att åka till Ulriksdals slott och vandra runt i trädgården och beundra all grönska. Senast jag var där hade ju allting redan blommat över så även om jag varit där förut blev det en helt annan sak. I flera timmar vandrade vi runt bland buskar och blommor, gungade (Olle blev som ett litet barn igen. Hemskt fint.) och fikade/åt. För mig och Olle blev det citronmarängpaj som gjorde min mage ytterst lycklig. Insåg dock såhär i efterhand att i stort sett alla bilder jag tog på själva grönskan vara analoga så jag antar att både ni och jag får vänta och se hur de såg ut vid ett senare tillfälle. 

 
På fredag kommer Björn hem i nästan tre dagar. Dånar.Playsuit. Erika. Läppstift. Handla. Vinylkväll. Hitta haren. Kattblus. Grönska. Skype. Flemingsberg. Reflektion. Årstafältet. Platåskor. Tågusikt vid Knivsta. Tågutsikt vid Bräcke. Den bästa jag vet. <3. Ränder. 22:07 Årstafältet. Paisleyklänningen.

Tidigare månader hittar du här.
Vill ni följa mig på instagram heter jag spetsparasoll.