I torsdags kväll efter jobbet vände jag stegen från Årstafältet in mot stan istället för ut i förorten för att hälsa på Angie och hennes vänner som var på F12 där klubben Closer hade vernissage med ett antal unga lovande fotografer - där Agnie var en utav de som fått äran att vara med. Vi satt på trappan sådär som man tydligen gör när man är på F12 och pratade om det mesta och ingenting. Efter två väldigt goda och ungefär lika dyra mojitos valde jag dock att styra mina steg mot nattbussen och ta mig hemåt då jag faktiskt skulle börja jobba så tidigt som klockan elva dagen efter! (Tro mig, det är faktiskt svårt att gå upp så "tidigt" när man vridit sitt dygn ett par timmar för att kunna peak:a piggheten under den normala arbetstiden 14:00-22:00.)

I söndags mötte jag Olle och hans pojkvän i tunnelbanan för att åka till Ulriksdals slott och vandra runt i trädgården och beundra all grönska. Senast jag var där hade ju allting redan blommat över så även om jag varit där förut blev det en helt annan sak. I flera timmar vandrade vi runt bland buskar och blommor, gungade (Olle blev som ett litet barn igen. Hemskt fint.) och fikade/åt. För mig och Olle blev det citronmarängpaj som gjorde min mage ytterst lycklig. Insåg dock såhär i efterhand att i stort sett alla bilder jag tog på själva grönskan vara analoga så jag antar att både ni och jag får vänta och se hur de såg ut vid ett senare tillfälle. 

 
På fredag kommer Björn hem i nästan tre dagar. Dånar.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Angie
2012-07-11 08:55:37 // URL: http://radiosong.blogg.se

bäst att du kom. kan vi ses och fika/ta en öl snart? mvh vill umgås

▼ Jenny Stjernström
2012-07-12 19:41:58 // URL: http://novemberdreams.blogg.se/

Vad mysigt :) och jättefina bilder!

Svar: Ja, det var det. Vandra runt i slottsträdgårdar är helt fantastiskt med tanke på hur mycket omsorg man lagt ner på att utforma dem. Och tack!
Camilla

▼ aliciasivert
2012-07-14 00:20:30 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Haha! Citronmarängpaj vs sallad.

Så himla gosiga grönske- och fikabilder och tyckte mycket om vita ben med turkos kjolfåll och fimp.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER