Midsommarafton och nästan sex timmars tågresa för att efter nästan tre veckor få se de där ögonen igen. Hann knappt ställa ifrån mig väskan innan jag, Björn och Kamilla (som för övrigt är tokig i att sticka och virka och gör det ungefär jämnt) tog bussen till Stocketitt för där har man tydligen midsommarfirande och dansar kring stången medan alla andra tittar på. De hade även ett museum som var helt fantastiskt med tanke på att de egentligen bara slängt in massa saker som hade någon form av koppling till Frösön utan någon större tanke bakom. I ett utkikstorn tittade vi ut över fjällen för att till slut gå till busshållplatsen för att åka tillbaka igen. 
 
Lördag gjorde vi mest ingenting förutom att äta middag med större delen av Björns familj och söndagen bestod av scones med blåbärssylt till frukost och jordgubbspaj med glass till efterätt. Sen var jag tydligen tvungen att åka tåg tillbaka till huvudstaden igen och tro mig när jag säger att det var bland det värsta jag gjort i år. På flera sätt än ett.
 
 
I övrigt så är min sommar, tyvärr, ganska tråkig i och med att mina jobbpass är på kvällar och jag då jobbar när alla andra är lediga och är ledig när alla andra jobbar. Kanske inte helt sant, men det känns lite så när man mest känner människor som jobbar kontorstimmar och har after work när jag började för två timmar sen. Nåväl, obekväma arbetstider gör förhoppningsvis sparkontot lyckligt om någon månad åtminstone. Vad gör ni sommar förresten? Är ni också sånna som tar på er underställ, tjocktröjor och skor med stålhätta innan ni börjar jobba? Eller så hänger ni kanske bara och njuter av eller avskyr det faktum att ni gör absolut ingenting. this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Gabrielle
2012-06-30 16:07:09 // URL: http://gabrielledegerman.blogg.se

åh, breznak! (och fina bilder)

▼ Jennifer
2012-07-17 09:11:53 // URL: http://jenniferstroud.blogg.se

Åh, jag tycker om din blogg så himla mycket.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER