Den här veckan har hittills varit bland de jobbigaste i år. Med sista tentan innan sommaren på fredag (som mest bara känns som ett virrvarr av obegripliga siffror som inte vill göra som jag vill) och det faktum att jag i söndags lämnade av min andra hälft vid tåget för en sommar ~55 mil isär gör att livet just nu inte känns helt ok. Så, för att jag ska kunna somna innan klockan tre på morgonen då jag inte längre verkar veta hur man gör utan en arm runt mig och för att tårarna inte ska tränga fram vid minsta lilla motgång gjorde jag en playlist. Klicka på bilden för att lyssna på den. (Och har du inte spotify kan du se listan om du klickar här.)

Alla som spelar är svenskar. Lite är gammalt, lite är nytt. Allting är popmusik (med vissa inslag av typ soul och electro och annat spexigt). Nästan allting är dansvänligt. Varnar dock känsliga lyssnare för att ”definitionen av svensk pop” AKA Håkan Hellström inte går att finna på listan. (Och beklagar för alla er finsmakare att Peggy Lejonhjärta ännu inte går att finna på Spotify till allas vår stora sorg.)
Den är dock himla svängig ändå. Lovar.

P.S. Du som i Östersund igår gick fram till Björn och sa att han skulle hälsa att jag hade en fin blogg: Vad gosig du är! D.S.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

1 (kärleks)brev
▼ Jessica
2012-06-13 14:03:25 // URL: http://litesocker.blogg.se/

Jadå! Men den är helt underbar. Just nu känner jag knappt nåt behov av någon annan spellista! (Jag hade visst inte uttryckt min glädje över detta här. Men. Nu gör jag det. TJOHO!)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER