Torsdag kväll anlände vi till Warschauer Platz, lämnade sakerna på hotellet och tog en promenad över bron till Kreuzberg för att titta vad som händer i Berlin en halt vanlig torsdagkväll vid 23:00. Uppenbarligen väldigt mycket mer än vi väntat oss. Sen somnade vi för att under hela fredagen promenera några mil och titta på allting och ingenting tills mina fötter svullnade upp och var i stort behov av ett varmt fotbad. Som plåster på såren åt vi cupcakes innan vi träffade upp några svenskar i Berlin för en vin och ost-kväll med de fulaste vinerna man kunnat hitta på hyllan. Sedan ut i natten för en visit på ett födelsedagskalas på en technoklubb i en källare där man var tvungen att säga lösenord i dörren. Vidare runt i tunnelbanevagnar och längs gator tills vi fick stopp i en dörr på grund av för ungt sällskap, så vi gav upp och somnade omtöcknade runt fem på morgonen.

Lördagsbrunch vid tolv på ett ställe med sämsta tänkbara service för att äntligen möta upp en lite tågförsenad Louise vid Potsdamer Platz. Kurragömma bland Holocaust Memorial-stenarna och en snabbtitt på riksdagshuset där en man, av okänd anledning, ville ha en bild på mig och Louise framför denna gigantiska byggnad. Sedan försvann han i vimmlet lika snabbt som han dök upp.
På Tacheles, som är ett konstnärskollektiv i ett nedgånget och söndraklottrat före detta köpcentrum, möttes man i dörren av en kille som undrade om man ville köpa droger och en trappa upp stod en kille med ett lysande maskliknande blåsinstrument i ansiktet och skapade musik. I alla smårum och ateljéer stod det skyltar om att man helst inte skulle fota, så det gjorde vi inte även om jag hemskt gärna velat. Kvällen ägnades åt att äta veganska "cheeseburgare" med "bacon" och hänga på vårt hostel tills vi somnade i en av de hårdaste sängar jag sovit i någonsin. 

Söndagsäventyr efter utcheckning på ett helt fantastiskt brunchställe vid på Grünberger Strasse och söndagsmarknader med så mycket fina möbler, lampor och annat att vi alla önskade vi åkt dit med bil och släp. Trötta i både huvud och kropp skildes vi åt - jag och Björn for till flygplatsen medan Louise åkte tillbaka till sitt hem i Rinteln.

De senaste två veckorna har jag ägnat åt att först genomgå en utbildningsvecka till mitt nya extrajobb (Posten i Täby) då jag hela veckan gick upp fem på morgonen och kom hem runt samma tid på kvällen som tidigast. Utmattningen gjorde att jag somnade innan nio varje kväll och försummade mitt skolarbete något enormt - vilket jag ägnat veckan efter åt. Tiden har flugit iväg och om några dagar kommer det celebert besök i form av Miriam, Louise och Angie. Tillsammans ska vi gå på The Shins på Berns och dagen efter skriver jag en tenta klockan nio i Södertälje jag i nuläget är övertygad om att jag inte kommer klara. Jag antar dock att tiden får utvisa huruvida jag överlever eller inte.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Patrik
2012-03-26 14:33:17 // URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Shit så härliga bilder! Jag blir bara så sugen på att dra dit! =)

▼ Louise
2012-03-26 16:04:10 // URL: http://andvari.blogg.se/

Åh så fantastiska foton!

Första bilden på mig tänkte jag: MITT HÅR SÅ FIN FÄRG, sen fotona längre ner = big no.Om fyra dagar träffs vi igen! Kommer blir så fiiint!

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER