Precis när jag hade svarat på de andra elva frågorna så fick jag elva stycken nya från Minda. Så jag svarar väl på dem också bara för att kunna skjuta upp ekonomistyrningspluggandet litelite till.

1. Vad är du bäst på?
Utöver svaret jag gav i den förra frågerundan så är jag bra på att komma i tid till saker (som inte är trista föreläsningar med dåliga lärare) och ge mig in i diskussioner där jag försvarar SL mot folk som anser de är dyra, ”alltid sena” och dåligt organiserade när de bara inte har något annat att jämföra med. Testa att bo i vilket annat län som helst utanför storstadsregionerna där bussen går varannan timme (om du har tur) och ett månadskort mellan två specifika orter (Endast! Inget länskort där inte.) kan kosta 1250 kronor. Och här får man dygnet runt, hela länet, med bussar, tåg och tunnelbana ungefär var tionde minut för 790 kronor. Ni som gnäller borde skämmas och flytta till en småstad något år för att få lite perspektiv på saker och ting.2. Om du måste välja ett enda yrke att jobba med resten av ditt liv?
Det är en utav de taskigaste frågorna jag tror man kan ställa till mig, för jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill ena veckan bli programmerare och andra veckan AD eller något annat inom formgivning och tredje veckan jobba med logistik och fjärde veckan med PR (på ett ungefär).

3. Dina finaste plagg?
Hm. Kanske min Carin Wester-kjol och den svarta klänningen från Zara. (Gud, vilket trist svar.)4. Att aldrig mer vakna i tid eller att alltid behöva vara den som går hem först?
Jag är redan den som alltid går hem först HAHA. Dessutom är att vakna för sent på dagen och missa viktiga saker en av de värsta sakerna jag vet.

5. Din bästa kärlek?
Känns ju förbannat smörigt att säga Björn, så det gör jag inte. Väljer istället mat. För utan god mat så vet jag inte hur någon människa kan vara lycklig.6. Om du bara fick äta en enda maträtt resten av ditt liv, vilken skulle det bli?
Kan man säga potatis? Isåfall potatis i alla dess former. Mos, pressad, klyftor i ugn, gratäng, etc. Potatis är den bästa råvaran som jag anser passar till allt beroende på hur man tillagar den.

7. Att alltid ha lite skoskav eller alltid ha fula skor?
Skoskavet anyday. Till slut borde ju hälarna så härdade att det inte gör ont längre. (Hoppas jag)8. Vad är du dålig på?
Jag är sämst på att laga mat. Kan bara göra typ tre maträtter totalt och sås är jag katastrofalt dålig på. Det är därför Björn är den som lagar mat och jag den som diskar, jappjapp.9. Är du samma människa i stora sällskap som du är med bara en person?
Det är jag nog inte. Jag är ganska löjlig (och jobbig..) av mig när jag bara är med människor jag känner en och en eller i mindre grupper. Är ganska tillbakadragen i början om jag hamnar på en fest med massa människor jag inte känner för att observera hur de agerar och hur jag därför bör agera för att göra ett bra första intryck osv. Annars bryr jag mig nog inte.

10. Absolut bästa artisten?
Har i flera år sagt att jag inte har någon favoritartist och det kommer jag nog heller aldrig ha. Det finns liksom ingen som sitter där allra längst uppe på piedestalen och har sin fasta plats där utan det flyttar runt vecka för vecka. Tycker man inte kan ha ett favoritband/artist heller för då måste hen vara väldigt flexibel om man ska kunna täcka in alla moods från idag-är-jag-dansdansdans-glad till mitt-liv-suger-allt-är-åt-helvete-ledsen.11. Aldrig mer se konst eller aldrig mer kunna prata?
Det beror ju på vad man definierar som konst. (För att återuppta den ständiga frågan som ställts oh så många gånger på mitt program – ”Vart går gränsen mellan design och konst egentligen?”) Fast inte kunna prata mer skulle nog kännas helt okej ändå. Man kan ju trots allt kommunicera på andra sätt – där konst är ett utav dem.

Okej, den här gången ska jag väl skicka vidare elva frågor åtminstone. Ni som ska svara (om ni vill förstås) är: Louise, Angie, Erika, Amna, SaraAstrid, Helene, Johanna, ElinSandra, Hanna.

1. Har du någonsin fått höra att du är lik någon? Om ja, vem?
2. Samlar du på något nu eller haft någon samling när du var mindre? Vad?
3. Bästa smaken på glass?
4. Vart skulle du vilja bo mest av allt i hela världen?
5. Aldrig mer gå utanför ditt hem eller aldrig ha någon att göra roliga saker med?
6. Hur många böcker har du hittills läst i år och vilken var den bästa?
7. Din käraste ägodel alla kategorier?
8. Favoritårstid? Motivera!
9. Något i ditt liv som du ångrar så mycket att det ibland gör ont?
10. Om du fick välja en film att bo i, vilken skulle det vara och varför?
11. Fem saker du önskar du hade tid att göra innan sommaren är slut.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Hanna
2012-05-17 17:29:49 // URL: http://benjaminochjag.blogg.se/

Åh ska svara så snart som möjligt! Puss

▼ Erika
2012-05-18 09:15:54 // URL: http://fckeme.blogspot.com

Åh vad kul, ska svara på frågorna när jag kommer hem! Perfekt ju. Behöver lite blogg-motivation!

▼ Louise
2012-05-19 11:05:33 // URL: http://andvari.blogg.se/

Wohooo, ännu mer frågor!

Får nog ta tag i att svara i de elva första jag fick då. Eller mer: hitta foton som passar relativt bra ihop med frågorna/svaren.Annars: GILLAR ATT LÄSA OM DIG ÄVEN OM JAG KÄNNER DIG. Och yep, det var värt capslock.N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER