För vad som känns som ett par evigheter sen (tiden går fort trots att man inte har så särskilt roligt utan mest bara stressklumpar i magen och orosångest hela tiden) blev jag också utmanad, av Linnéa för att vara exakt, att svara på de där elva frågorna som alla andra redan har svarat på både en och två och tre gånger. Det känns som jag är sist ut på grund av min tidsbrist och att alla redan gjort dem, så jag har ingen kvar att utmana känns det som. Därför låter jag nog helst bli.

1. Vad är du bäst respektive sämst på?
Jag är bäst på att prokrastinera. Det finns inte ett enda skolarbete jag gjort i hela mitt liv som jag inte skjutit upp minst en gång. Detta har nu lett till en hel hög med missade tentor så.. don’t do this at home, kids. Nä, men jag är också ganska bra på att säga ganska precis vad jag tycker om hur människor tänker och agerar för att försöka dem få att tänka igenom det hela en gång till. Ibland leder det till att man får tillbaka originella one-liners såsom ”Du är bara avundsjuk.” eller ”Jävla hora.” och ibland möts man av människor som tar till sig kritiken och tänker igenom sina beslut en gång till.
Jag har blivit jättesämst på att sova länge på morgonen de senaste månaderna. Har inte sovit längre än till absolut senast nio oavsett om jag kommit hem vid fem på morgonen eller inte. Ganska skönt då man inte missar något av det lilla dagsljus som funnits hela vintern, men lite jobbigt när det enda man vill göra vissa dagar faktiskt är att sova ut.

2. Vilken superkraft behöver du?
Att kunna göra saker superdupersnabbt just eftersom jag är så himla dålig på att börja med saker i tid. Lever lite efter "Jag skulle inte hinna någonting alls om inte sista minuten fanns" just nu (eller ja, har alltid gjort..) och oftast hinner jag då inte bli nöjd med det jag gör.


3. Är det nåt du tycker evolutionen berövat dig?
Jag skulle verkligen jättegärna kunna teleportera mig. Det har jag velat nästan hela mitt liv och önskan blev inte mindre varken när jag lärde känna Alicia för sisådär sex år sedan som uppenbarligen kände samma starka sug efter denna ypperliga förmåga som jag eller när jag blev helt vidunderligt kär i någon som just då bodde nästan sextio mil bort.

4. Har du slagit dig riktigt illa någon gång? Brutit ben?
Aldrig faktiskt. Detta är ganska fantastiskt med tanke hur många undersidor av hästmagar och dansande hovar jag legat på marken och tittat upp på decimeter från mitt ansikte.


5. Vad är det äckligaste du ätit? Vad skulle få dig att äta det igen?
Det vet jag nog faktiskt inte såhär rakt upp och ner. Måste varit något som min far tvingat i mig någon gång för att ”Man ska faktiskt smaka på allting”. Har valt att undvika att äta saker jag trott att jag skulle avsky som typ bläckfisk.

6. Vad väljer du om du bara får välja över- eller underläpp. Motivera!
Oj. Hm. Överläpp tror jag. För att den har en finare form än underläppen haha.


7. Vilken låt har oftast gått på repeat hos dig?
Enligt min last.fm är det tydligen Jag är en vampyr haha. Skäms nästan lite över att jag också varit arton och tyckt att Markus är det bästa som finns. Annars säger last.fm även Peggy Lejonhjärta - Sista Styverns Trappor, The Mountain Goats - Cotton och Kashmir - Rocket Brothers. Det stämmer ganska bra tycker jag för det är precis de låtarna som aldrig riktigt blir dåliga och uttjatade hur många gånger jag än lyssnar på dem.

8. Vem önskar du att du var kompis med?
Av någon anledning önskar jag nog mest att jag var kompis med alla fina människor som ploppar upp till höger och vänster både framför en på gatan och genom dataskärmen än någon specifik person. Tänker lite att: The more, the merrier.


9. Ditt favoritgodis!
Det finns en typ av lösgodis som jag tror heter typ clementinklyftor. Är formade som citrusfruktklyftor och ganska ljus orangerosa med någon typ av ”socker” på. Finns dock inte så ofta i vanliga lösgodishyllor så jag brukar varva sura saker, typ sodapops och sånt, med vanlig choklad.

10. Var sover du bäst?
Varsomhelst bara världens bästa Björn är där och håller om mig.11. Vad kommer dina memoarer heta?
Ytterst enerverande, men rätt charmig ändå.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ aliciasivert
2012-05-06 13:23:12 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com

Åh puss!

Alla de där trängtande tonåren alltså. Luftslott och tuperat hår och osalig ande, men ganska fint ändå i retrospektiv.Jag tycker så mycket om dig och din vänliga men uppriktiga the devil may care-attityd. Ärlighet besparar ju folk en massa elände och onödigt felspenderad energi. Mitt ena ny-ers-löfte (inte nyår, firar inte nyår, men firar nya eror) är att bli lite mer så, som du.Museum snart!

▼ Jessica
2012-05-06 14:05:39 // URL: http://litesocker.blogg.se/

Vad sorgligt att ha ett favoritgodis som nästan aldrig finns! Eller så blir det kanske extra gott på grund av det. Hmhm.Och jag skulle lätt läsa dina memoarer, det låter fint.

▼ Jeanette
2012-05-06 19:01:18 //

Jag älskar "Jag är en Vampyr". Inget jag skäms över ;)

▼ Louise
2012-05-06 21:52:26 // URL: http://andvari.blogg.se/

Hej. Du är en av världens bästa personer i min värld.(Fast det där en aningen ocharmiga fotot på oss (eller ja, jag är ocharmig) var lite onödigt. Tur att jag har självdistans.)

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER