I söndags tänkte vi att vi skulle, så att säga, "fånga dagen". Detta började med att ta kollektivtrafiken till Södra station och promenera till Mosebacke för att äta Jazzbrunch på terassen. Makalöst gott (trots avsaknaden av lax) och världens godaste rosa jordgubbsmousse-bakelse med chokladdroppar på till dessert.

Sedan fortsatte vi mot söder mälarstrand då vi tänkte att det vore ju roligt att kolla in citytunneln nu när de ändå hade någon form av visning utav grövandet. Tyvärr var kön så lång att det var olidligt - något som gjorde Björn väldigt ledsen (som ni kan se). Dock påminde jag honom att vi ju kunde promenera längs kajkanten istället och då blev han genast lyckligare. Ännu lyckligare blev vi båda när vi fick syn på en enhörning i silverklänning ackompanjerad av en varg med sitt huvud och svans i varsin tass.

Sen åkte vi ut till Gärdet för att gå på Sjöhistoriska museet där de hade färgglada utställningar om vad skepp fraktat över världen genom tiderna ackompanjerat med modeller av skepp i alla storlekar man kan tänka sig. Till slut hittade vi en båt som var större än oss båda tillsammans och då var det dags att vandra tillbaka hem längs strandpromenaden bland joggare, barnfamiljer och tulpaner.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

0 (kärleks)brev
N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER