För vad som känns som en halv evighet sedan klädde jag och Louise upp oss för att gå och titta på Lady Gaga. Med likadana playsuits (fast i olika färger förstås), matchande luggar, paljettjacka, hemmabyggt rosetthalsband och Teddybears-på-Popaganda-glitterkonfetti i håret begav vi oss ut i spöregnet - men kände oss ganska fabulösa ändå. 
 
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Eller det här stället. Varje gång jag tittar till så är ni färre och lämnar mig oförstående här på andra sidan skärmen. Inser att det kanske är dags att fråga vad ni letar efter egentligen. Vill ni fråga mig något? Eller vad vill ni se egentligen? Oftast får ni ju se när jag varit ute på äventyr, men ni kanske vill se något annat också? Blir så himla glad om ni säger vad!
Puss och tack, ni rara själar.

Jag behöver nämligen något att ta tankarna ifrån det faktum att risken att jag inte får skriva C-uppsats till våren är ganska, ganska stor.

För två veckor sedan var det sista veckan innan skolan började igen och vi passade på att göra så mycket saker att jag knappt haft tid att titta igenom bilderna på allt. På onsdagen bestämde jag och Louise oss för att gå till Junibacken där vi var de enda besökarna i åldersspannet mellan åtta och trettiofem. Vi tittade in i alla små hus trots att vi var ca en halvmeter för långa för att komma in genom alla dörrar och hittade små mucklor som gömde sig i Pettsons snickarbod, hälsade på hemma hos Muminfamiljen och åkte ett helt fantastiskt sagotåg som, tro det eller ej, var värt inträdet. 
 
Efteråt hängde vi i solen längs kajkanten och tittade på piratskepp och isbrytare innan vi mötte upp Björn, Sandra och David för en helkväll på Gröna Lund. Vi gick in i spökhuset, spelade på galoppbanan, åt sockervadd och åkte Radiobilarna med Rockbjörnen-galan i bakgrunden. När vi skulle hemåt tog vi Djurgårdsfärjan för att njuta av den friska nattluften och fantastiska utsikten innan vi skildes åt i Stockholmsnatten.