För jättelänge sedan (Alltså verkligen flera månader sen. Typ slutet-på-mars-längesen.) så hängde jag med Louise och David och Björn och Angie. Vi tittade på ett jättegammalt vrak som kommit upp ur havet vid Kastellholmen, gick på Östasiatiska museet för att se på Secret Love, knatade runt på utförsäljning och i affärer, åt mat och morotkakemuffins (som jag och Louise var väldigt stolta över) samt spelade Monopol. 
 
Nu vet ni.Featuring fd. fuktskadade väggar och fd. svartmögligt golv. 
 
Och Totoro.Dag två på ön så utforskade vi gamla bunkrar, plockade blåbär och utmanade de starka vindarna från Östersjön. Vindar som kommer rakt från öppet hav utan små kobbar och skär som stoppar upp den innan den når fram till dig. Så starka att du nästan slungas bakåt av en kastvind. Vandrade över ön till kyrkan och en gammal fyrliknande företeelse som kallas för båk
 
Åt glass, hängde vid bryggan, väntade på att hörselgångarna skulle sluta smärta efter alla starka vindar och till sist åka Vaxholmsfärja tillbaka till Slussen i över fyra timmar. Dricka lemonad och förundras över kryssningsfartygen vi mötte för att till sist stöta på den här och förundras lite extra över att den överhuvudtaget kunde flyta. 
Jag har nämnt att Björn inte riktigt bott hemma över sommaren utan jobbat på en ö ute i skärgården. Denna ö ligger fågelvägen närmare Åland än Stockholms innerstad och det tar nästan fyra timmar att ta sig dit med kollektivtrafik. För några helger sen tog jag ändå mod till mig och åkte de där timmarna för att hälsa på.
 
Efter middag och en titt på den ståtliga ångbåten Blidösund fick jag en personlig rundvandring i fortet eftersom det är lite det Björn gjort om dagarna - guidat runt folk i berget och berättat om allt som finns i det. Så jag fick titta på riktigt blåa blueprints, kika i superkikare, vrida på krig/fred-spaken och springa i trappor.I veckan köpte jag ett nytt kamerahus och kan äntligen använda mitt 16-35mm så som det borde användas. Har inte riktigt vant mig vid att knapparna bytt plats och sättet man ändrar fokuseringspunkter på och massa annat småkrafs som jag trots allt vant mig in med på den förra kameran, men det löser sig väl tids nog. 
 
Tog i alla fall ut katten för första gången under lördagen och det var ju inte så läskigt som man trodde. Efteråt åkte jag båt, väntade på en bänk och fick sockervadd. Inte helt fel alltså.