Det går framåt, det gör det, men det känns som det tar tre evigheter. Första helgen målade vi om i köksskåpen inuti så de blev mera vita och mindre gula. Någon dag kanske vi också sätter upp fler hyllor och inte har det där stora hålet efter en varmvattenberedare kvar. Hittade en fin bänkskiva under fuskmarmor gjord av platsfilm. En elkoppling i köket är så sjuk att den förmodligen inte ens är laglig och bakom en garderob hittade vi ett fuskbyggehål gömt i ett hörn.

Rev upp plastmattan på golvet i hallen bara för att hitta två ännu fulare under (och för att sätta ditt ett nytt fint golv såklart). Tapeter revs ner där de satt lösa, alla fem lager, och alla skarvar och miljontals småhål på väggarna spacklades igen. Vi har faktiskt blivit riktigt bra på att spackla. Äter kronärtskocka till middag och hittar äntligen rätt gråblåa färg att ha i vardagsrummet. 
 
I helgen ser vi Jesus Christ Superstar med mina föräldrar då jag gav dem biljetter i julklapp och efter söndag kanske vi har ett sovrum och en hall och ett vardagsrum med nymålade väggar (fast utan golvlister). Kanske.