Hej på er. På fredag flyttar vi till tre rum och kök med balkong i ett hus som byggdes i slutet av 50-talet. På grund av detta borde jag egentligen flyttpacka, men då den lokala mataffären misslyckades med att spara de banankartonger jag bad dem spara igår så njuter jag istället av mina första oupptagna dagar sedan höstterminens start i september. Så går det när kurser (som dessutom är en vecka kortare än de borde vara enligt 1,5hp/vecka-systemet) slutar på en onsdag och nästa börjar dagen efter.
 
Bilderna är från mitten på december då jag och min far var där för att mäta alla väggar. Allting är jätteslitet då egentligen inget utom badrummet renoverats sedan huset byggdes, men det gör inget för då får man ju en jättebra anledning att måla saker i fina färger. 
 
Ni som inte försvunnit (dvs alla utom de 20+ som gått upp i rök för att jag tyckte min utbildning var viktigare än denna blogg) bjuder jag på marängswiss med nougatsås och tomtebloss. Annars har jag klippt av 15 cm på håret och panikfixat efter färgningsmisslyckande hos frisör - note to self: färga aldrig hos frisör igen - så ni får se hur trevlig och rar jag ser ut på årets CV också. Puss och kram så hörs vi kanske snart.