Ja, det här är en blogg med nuvarande uppdateringshastighet ~1 inlägg/månad. Ja, jag är lite besviken över det, men skulle jag ändra på det skulle jag vara tvungen att välja bort antingen äta eller sova och jag vill inte välja bort någon av dem. Ja, det kommer bli mera frekvent någon gång. Nej, jag vet inte när det blir. 
 
Ni kanske hade listat ut att jag inte riktigt har tid med det här. Och hade ni inte det så har jag faktiskt inte uttalat mig om att "hej hallå tjoho I'm back let's do this like we used to!!!". För det kommer inte att hända de närmaste månaderna. (Så! Nu vet ni!) Jag pluggar som ni kanske vet och just nu är det min sista termin (= ALLTING du ligger efter med måste bli f**king klart om du ska få din examen när det är meningen, kära fröken Johansson). Det känns ganska jättejobbigt med tanke på att jag redan vid terminsstart låg efter med 15 hp (dvs en halv termin) och det är meningen att vi under sista terminen ska läsa två eller tre saker parallellt (2st C-kurser á 7,5hp, en metodkurs samt skriva på C-uppsatsen över hela terminen trots att den bara är schemalagd de sista 2,5 månaderna [dvs alltid jobba i ca 200%-fart eller mer]). Dessutom så klarade jag ju inte den första C-kursen för att jag inte hade tid att plugga till den för att vi flyttade mitt just precis där.
 
Till detta har jag varit smart (dum? smart?) att landa ett jobb på 25% som jag råkar vara riktigt förbaskat bra på och lovat bort mig till fram tills terminen tar slut och över hela sommaren (och förmodligen mer därtill). Annars så har jag ju, som sagt, flyttat också och till det renoverat (dvs spackla, måla, slipa, lägga golv, måla mer, spackla mer, spackla jättemycket mer, slipa, måla igen, igen, igen och så repeat) i någon månad och det är fortfarande bara halvvägs klart (om ens det). 
 
Nåja. Bjuder på lite bilder på några delar av vardagsrummet som är ungefär lika stort som hela våran förra lägenhet och därför måste fyllas ut på så många sätt som bara är möjligt tills vi har tidrådork att köpa en soffa och ett matbord och en bokhylla och stolar och ja... ni fattar. På grund av detta ligger det nu en ljusslinga längs hela ena sjumetersväggen. Annars har det snöat ännu mera, jag har använt ett halsband som något som mest liknar en prästs krage och jag har fått blommor av min sambo för första gången sen vi blev ihop. Så, end of update.
 
Anyhow, om jag skulle få tid där någonstans (mellan alla parenteser) så lovar jag att tänka på er, men jag har ungefär 250% andra saker som måste få ta del av min tid först. 
 
(Alternativt slut: "Ack, den som ändå hade tid att ens ta bilder till sin instagram.")this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

5 (kärleks)brev
▼ Jennifer
2013-03-26 08:43:12 // URL: http://isolatedyouth.blogg.se

Klart lite tråkigt, jag tycker himla bra om när du skriver.
Men attans vad imponerad jag är. Att plugga på den nivån och samtidigt hålla ett jobb på deltid. Kör hårt, grabben

▼ Tootsie
2013-03-26 09:24:58 //

Fy farao vad intensivt! Hang in there va, men var snäll mot dig själv ):

▼ sara
2013-03-26 21:23:31 // URL: http://wilderness.webblogg.se

bättre sällan än aldrig. hoppas det går vägen med allt plugg (herregud vad jag lider med dig fick ju typ en stressklump i magen bara av att läsa det) och lägenheten ser så himla fin ut. älskar den gråblå färgen mot det bruna. perfekt.

▼ Louise
2013-03-26 23:22:00 // URL: http://andvari.blogg.se

YOU CAN DO IT! Imorgon kommer jag och klappar på dig (och diskar all er disk i några dagar). <3

▼ Alicia
2013-03-28 07:23:42 // URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Åh suck. Det grå mot teaken och det vita. Jeansskjortan mot det svarta.

Men alltså HETSEN är inte bra för magen. Muminfamiljen förfasas i sin trädgård. Glöm inte att äta pannkakor ibland.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER