Det står ju avfuktare i lägenheten just nu varav en är i köket. Detta innebär att dörren dit måste vara igenplastad så gott det går för att bara ta fukten från de ställen där det behövs. Det går att använda köket under tiden, men maskinens närvaro gör att den konstanta temperaturen i köket ligger på drygt trettio till trettiotre grader celsius vilket inte gör det alltför kul att laga mat. Den enda bra grejen med det hela är faktiskt att disken torkar typ oavsett hur man ställer den. Slut på bra grejer. Så avslutningsvis önskar jag helt enkelt att detta bara var över så jag kan få bo här som vanligt folk gör i sina hem. this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

2 (kärleks)brev
▼ Alicia
2013-06-02 11:50:39 // URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Sätt maskinen på tvärtom och skapa en regnskog istället! Det vore en dröm med ett kök med tropiska fåglar och köttätande växter.

▼ Mikaela
2013-06-04 13:24:08 //

Gud vad roligt att ha dig tillbaka i bloggosfären! Er tillfälliga kökssituation låter dock inte särskilt rolig. Det löser sig ju dock (någon gång).

Du verkar vara en så spännande människa, så därför undrar jag om du inte kan hålla en frågestund eller något liknande här på bloggen? Det skulle vara oerhört roligt (om det inte är till för stort besvär förstås!).

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER