Jag är hemma från jobbet för att min rygg känns som den ska gå av till och från. Detta går inte särskilt bra ihop med det faktum att jag har ett jobb som innebär att jag förväntas lyfta ett par ton eller tre - per dag. Vilket kanske (förmodligen) är anledningen till varför det känns som att min rygg håller på att gå av från första början... 
 
I alla fall så har jag fått ganska många frågor den senaste månaden-ish som jag inte riktigt vet hur jag ska svara på så jag tänkte att det kanske är någon annan som undrar något också? Om favoritfärg eller den godaste maten eller vad jag drömde om förra veckan eller någon om min katt eller hur många ställen jag bott på eller varför jag är närsynt eller vad som helst egentligen. 

Ps. Ni som frågat saker förut får gärna fråga igen här för annars kanske jag missar något. Ds.Lördagskväll med sjumannafest, ballonger i taklampan, pizza, vin och popmusik samt ett lagom vilt avslut på Calexico tills ungefär första klockan tre. För klockan blev ju 03:00 två gånger vilket även betydde att trots att man gick till tunnelbanan strax innan tre så var man hemma några minuter innan man ens druckit upp den sista drinken?! Helt galet och ganska fiffigt på en och samma gång. Dagen efter vår inflyttningsfest hade Angie bokat in en fotografering så vårt vardagsrum fylldes med modell, MUA, stylist och assistent med alla deras tillbehör vid nio på morgonen. Jag hjälpte till lite också. Bar grejer och höll i väskor och såg till att saker funkade smidigt typ. 

Och så tog jag ju lite bilder också. På det där som händer runtomkring bilderna som blir slutresultatet.Titeln är snodd från facebookeventet (som jag själv döpte hehe) för vårt officiella firande av att hantverkarna äntligen lämnat vår lägenhet. Har aldrig tidigare i mitt liv varit i kontakt med hantverkare då vår familj är väldigt do-it-yourself och gör alla renoveringar på egen hand så det har stundtals varit ganska frustrerande att inte kunna vara med och påverka hur lång tid saker tar. För att förbereda blåste vi upp massvis med ballonger och hängde upp i hela taket. 
 
I alla fall så bjöd vi in ett helt gäng med folk från våra olika vänkretsar, bjöd på pizza och hängde fram till två eller tre eller något sånt innan det blev lite för sent och folk åkte hem. Vi hade ett lite subtilt djurtema och gästerna hade bland annat älgcologica-vin och älghorn (David), var röda (poppar)pandor (Josefin), papegojörhängen (Josefin) och björnörontofsar (Amanda). Så himla bra kväll.
 
Bild två och tre från slutet på Olof är tagna av Angie.