Titeln är snodd från facebookeventet (som jag själv döpte hehe) för vårt officiella firande av att hantverkarna äntligen lämnat vår lägenhet. Har aldrig tidigare i mitt liv varit i kontakt med hantverkare då vår familj är väldigt do-it-yourself och gör alla renoveringar på egen hand så det har stundtals varit ganska frustrerande att inte kunna vara med och påverka hur lång tid saker tar. För att förbereda blåste vi upp massvis med ballonger och hängde upp i hela taket. 
 
I alla fall så bjöd vi in ett helt gäng med folk från våra olika vänkretsar, bjöd på pizza och hängde fram till två eller tre eller något sånt innan det blev lite för sent och folk åkte hem. Vi hade ett lite subtilt djurtema och gästerna hade bland annat älgcologica-vin och älghorn (David), var röda (poppar)pandor (Josefin), papegojörhängen (Josefin) och björnörontofsar (Amanda). Så himla bra kväll.
 
Bild två och tre från slutet på Olof är tagna av Angie.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ David
2013-10-13 17:20:08 // URL: http://kaptenboelja.blogg.se

Mycket bra fest!!!!

Svar: *tumme upp-emoji* *fint som snus-emoji* *ballong-emoji*
Camilla

▼ Malin
2013-10-13 18:07:10 // URL: http://malinkatt.blogspot.com

Men kissen, så sööööt!!

▼ lea
2013-10-14 01:17:33 //

hahahahah herregud vad är det för bild på mig och vad gör mitt ögonbryn?? Tack för festen och pizzan, det var jätttttttekul och supermysigt!

Svar: Du är jättefin hallåååå! Och ja du får komma snart igen!
Camilla

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER