Dagen efter vår inflyttningsfest hade Angie bokat in en fotografering så vårt vardagsrum fylldes med modell, MUA, stylist och assistent med alla deras tillbehör vid nio på morgonen. Jag hjälpte till lite också. Bar grejer och höll i väskor och såg till att saker funkade smidigt typ. 

Och så tog jag ju lite bilder också. På det där som händer runtomkring bilderna som blir slutresultatet.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

4 (kärleks)brev
▼ Tootsie
2013-10-15 12:16:49 //

Alltså lille kattisen, så himla söt.

Svar: Hehe <3 Supercasual i sidenfluga.
Camilla

▼ Mikaela
2013-10-15 14:54:17 //

Asfina bilder. Jappjapp. (Och slutresultatet blir nog fabulöst!)

Kan inte du visa bilder från cotton (alltså bilddagboken-cotton)? Eller låsa upp kontot eller så? (Såvida det inte finns en speciell orsak till att det är låst vill säga.) Blir ju nyfiken när man fått en sneak-peek genom dina födelsedagsinlägg.Svar: Alltså. Jag vet inte riktigt om andra människor låser saker utan anledning, men jag gör det då sannerligen inte. Det finns saker där som hela världen inte behöver se och då kanske speciellt inte människor som aktivt söker efter denna dolda information.
Camilla

▼ Anonym
2013-10-29 14:12:22 //

Var har du köpt mattan på den översta bilden?

Svar: Har ingen aning om vart den är köpt då jag lånar den från mina föräldrar.
Camilla

▼ Rebecca
2013-11-11 03:00:14 // URL: http://www.magpie%2Cblogg.se

Åh hjälp vad fint,, vill verkligen se den med katten! Kan man se de någonstans?

Svar: Inte ännu! Har för mig att det är meningen att man ska försöka få det publicerat någonstans och går inte det så kommer det nog upp på Angelinas blogg om någon månad eller tre. Tror dock inte att några med katten made the cut oavsett. Får nog öva på hans poser lite mer och signa honom till en agentur innan han blir en riktig stjärna haha.
Camilla

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER