Popaganda på parkteatern och på fredag är det dags för huvudakten.
 
Not 1: Paraplyna var med för att det spöregnade när vi skulle åka in till stan. När vi kom fram sken solen så mycket att vi använde dem som parasoll istället. 
Not 2: På bild #5 har Josefin på sig sin sko inuti Davids sko. Helt sant.Sextonde juli fyllde Björn år. Några veckor tidigare hade jag köpt biljetter åt oss för att se på Dramatens uppsättning av Carolus Rex i Riddarholmskyrkan, men innan det gick vi och åt på Lilys Burger.
 
Pjäsen i fråga ville han helst se på grund av sitt historieintresse, men jag skulle såhär i efterhand rekommendera den till vem som helst om det fortfarande var så att den gick. Sista föreställningen ägde rum första augusti och var fullbokad typ en månad i förväg, men har vi tur så kommer den tillbaka och då måste ni se den. Allihop.Fjärde juli bjöd halvamerikanen Tina (med det fina rummet på de första bilderna) hem oss för nationaldagsfirande då hon inte kunde fira med sina andra landsmän på en rooftop i New York. Eftersom Abrahamsberg inte på något vis liknar någon del av USA fick vi, enligt facebook-eventet, "helt enkelt låtsas att vår balkong är en takterass på Manhattan och att Budweisern köptes i 6-pack nere i mataffären. Ser ni tallar utanför? Nej! Det är skyskrapor!"
 
Så folk drack öl och jag drack Trocadero och sen pratade vi om livet och allt annat man kan tänkas prata om en helt vanlig fredagkväll. Till slut gav vi upp och ville hem till katten, men hann både stöta och hälsa på en annan katt på väg till tunnelbanan. Jonas och David kan numera titulera sig som kattämjare.På onsdag åker vi till Göteborg, jag och Björn och David alltså, för att gå på Way Out West. Ser ni oss så får ni gärna hälsa för sånt är ju trevligt. Annars så tänkte jag väl mest bara informera om att jag nu ligger ca en månad efter i uppdaterandet på det här stället och katten tog igår bort stygnen i rumpan så snart borde han få slippa ha tratt. I höst ska jag plugga grejer på distans utan studiemedel så om något vet ett bra jobb där de kan tänkas vilja anställa någon som läst FEK A+B, designstrategi+färg/form på Konstfack, produktionsteknik/matieriallära på KTH och lite journalistik/mediaproduktion så kan ni maila mig eller så. Adress finns där i sidospalten till vänster. Puss och tack.
 
Ps. Hoppas det var ok att jag lånade ditt rum en stund David. Skulle bara testa EOS Remote-appen lite grann. Ds.Middag med vänner på Vapiano en kväll i juni. Sen drack vi drinkar tills klockan blev säkert efter ett (för vem orkar vara vaken längre än så egentligen?).Slutet av juni-utflykt till Lidingö och Millesgården följt av sushi som inte var någon höjdare för de hade wasabi på varenda bit. Klarar inte av wasabi och framför allt inte på min sushi (förlåt alla andra).