Nu har det gått ungefär fyra månader sedan jag blev sjukskriven och de få saker som åtminstone kändes okej för några veckor sen rinner ur mina fingrar. Läkaren har nu valt att kryssa i rutan som säger att jag nog aldrig kommer kunna återgå till de uppgifter som står på mitt anställningsavtal, vilket HR-avdelningen säger i förlängningen kan leda till uppsägning på grund av arbetsbrist. Fast vad tusan spelar det för roll när jag mest troligt ändå inte kommer få mer sjukpengar från försäkringskassan. Trots att jag sökt andra jobb sen början på december utan att någon ens sagt att jag borde göra det och trots att jobbet äntligen kommit igång och förstått att en omplacering kanske är att tänka på ändå. 
 
Det enda som hänt är väl egentligen att jag aldrig någonsin känt mig så förbannat ensam och att jag lagt pengar jag inte har på målarfärg till köksluckorna. Pastill heter den. this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

7 (kärleks)brev
▼ Louise
2014-02-15 10:41:18 // URL: http://andvari.blogg.se

Så himla fin färg på luckorna! Dock gillar jag icket att du känner dig ensam och att din rygg strejkat av helt. ): Makes me super sad. (:

Svar: puss <3
Camilla

▼ Jessica
2014-02-15 11:08:26 // URL: http://litesocker.blogg.se

Åh. Vi kan ju bli sjukskrivning samt gråkattskompisar då ju. Fy bubblan, jäkla förgrymmade värld!

Svar: Ja tack jättegärna. Tänker: Hänga någon dag?
Camilla

▼ emma
2014-02-15 23:42:03 // URL: http://privatregn.tumblr.com

bäääää, så himla vidrigt. kram på dig!!!!!!

Svar: Mhm. ): TACK. BEHÖVER.
Camilla

▼ Tootsie
2014-02-17 22:36:24 //

:(
jag hejar på dig, cami.

Svar: <3
Camilla

▼ Anonym
2014-03-25 14:48:52 //

När kommer en sammanfattning om Barcelona-vistelsen? Mvh sett på instagram att du var där.

Svar: Finns nu!
Camilla

▼ amanda
2014-03-30 18:40:25 //

alltså köksluckorna är ju to die for. och fin blogg!

min fråga är; äger du någon långklänning/balklänning? kan du inte i såna fall visa hur den ser ut? om du inte har det kan du väl iallafall visa typ hur din drömbalklänning skulle kunna se ut. ska på studentbal i år nämligen och jag kan inte hitta något jag tycker om. ):

Svar: Äger en långklänning, men har ingen aning om när jag ska ha den. Köpte den för detn var fin och billig. Och nej, jag har aldrig gått på bal och kommer förmodligen inte göra det heller. Hela grejen med att ha bal i slutet av nian/gymnasiet tycker jag bara är massa trist bullshit som kostar pengar så jag gick inte på min över huvudtaget. Hade jag fått bestämma hade jag skippat hela studentblaha:et med att åka flak och så vidare också. (:
Camilla

▼ Maria
2014-03-31 22:50:40 // URL: http://dreamsof.blogg.se/

Hej din blogg är så himla fin. Hejdå.

Svar: !!!!!!!!! <3
Camilla

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER