I helgen har Minimarket utförsäljning av prover och gamla kollektioner, men jag och Lea var där redan i torsdags på deras pre-sale för att fynda först och dricka cava while doing it. Minimarket har varit min favorit bland våra svenska klädmärken ett tag nu. Kanske eventuellt delvis för att de är de enda som lyckats göra byxor som både är snygga och tillräckligt långa för mina ben.
 
 
Ett par fina stövletter, svart bomberjacka med dragkedjor i roseguld, en stickad vit tröja samt en gråmönstrad top blev det. Bara två hamnade på bild, men så blir det ibland. 
 
Har ni tid och lust råder jag er att skynda iväg till Krukmakargatan ögonaböj. Sista dagen är på söndag.this song is for the rats who hurled themselves into the ocean
when they saw that the explosives in the cargo hold were just about to blow

3 (kärleks)brev
▼ Marie
2014-09-27 11:38:18 //

Har du de blåmönstrade byxorna (du vet med det där mönstret som finns på både bomberjacka och klänning)? Har tänkt köpa dem ett tag nu, men är lite osäker på kvalitet och utseende (då jag inte sett dem mer än på webshopen) med mera, så därför tänkte jag att du kanske visste litegrann om detta.

Svar: Inte säker på vad du menar då Minimarket ju har flera kollektioner med alla plaggsorter med olika mönster i olika blåa nyanser. Oavsett har jag inga byxor från någon "mönsterkollektion" utan bara vanliga kostymbyxor i ull/polyester eller tencel(lyocell)/pro-viscose.
Camilla

▼ Marie
2014-12-01 11:15:29 //

Hej igen! Vad är det för färg på dem? Har de någon randig/spräcklig textur eller enfärgade och svarta eller grå?

▼ Klara
2015-04-01 19:36:43 // URL: http://klaraamandas.blogg.se

Åh men sista bilden <3 Så fina skor.

N A M E:

U R L:

M A I L / S E C R E T S :

T E X T:

REMEMBER, REMEMBER. THE FIFTH OF NOVEMBER